Η παράσταση "ΑναγνΟρίζοντες" από την Ομάδα «Ορίζοντες» στην Στέγη

Την Κυριακή 26 & Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 9.00 μ.μ. Τμήμα Θεατρικής Αγωγής Ομάδα «Ορίζοντες»  του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας θα παρουσιάσει στην Στέγη την παράσταση "ΑναγνΟρίζοντες".

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Οι Ορίζοντες, είναι το τμήμα θεατρικής αγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, και απαρτίζεται από παιδιά λυκείου. Η φετινή, πρώτη δουλειά του τμήματος, είναι μια παρουσίαση των όσων καταπονήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς. Φέτος λοιπόν, στόχος μας ήταν το εγώ. Να καταλάβει ο καθένας μας, όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό, ποιος είναι επάνω στη σκηνή, τι φέρει μαζί του ο ίδιος και στη συνέχεια ο ρόλος που ενσαρκώνει. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να δουλέψουμε με ήρωες και χαρακτήρες, που οι ίδιοι τους αναγνωρίζονται επί σκηνής. Μια ευφάνταστη εργαστηριακή δουλειά των παιδιών, με σκηνές αναγνώρισης από το παγκόσμιο θέατρο, δοσμένη με χιούμορ και συναίσθημα. Ευχαριστούμε πολύ, που θα είστε κοντά μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη δουλειά μας, που είναι κατάθεση τόσο προσωπική.

Συντελεστές Παράστασης

Σύνθεση Κειμένων/Σκηνοθεσία Πέτρος Μαλιάρας
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία Χρύσα Σερδάρη
Παίζουν ζωντανά πιάνο Αλεξίου Όλγα, Σοφία Βελέντζα
Φωτισμοί Γιώργος Βέγκος
Ηχοληψία Αλέξανδρος Καροτσέρης
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή Κατερίνα Γρηγοριάδου

Τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά)
Αλεξίου Όλγα, Βασιλειάδου Δήμητρα, Βελέντζα Σοφία, Γαλάνη Αντωνία, Ζιώγα Φανή, Θεοδοσίου Άννα, Ιορδανίδου Δήμητρα, Κατσιγιαννόπουλος Βασίλης, Κεφάλα Μαρία, Κετίκογλου Κωνσταντίνος, Κρομμύδα Κατερίνα, Μπερίσα Αλεξία, Μπούσουλας Χάρπς, Ντόστι Αλέξανδρος, Στεφανίδου Φωτεινή, Σταμούλη-Γκόρπ Ειρήνη, Τσαχουρίδης Γιώργος, Τσιουμέλα Δήμητρα, Παπαδόπουλος Παύλος, Χριστοδουλίδου Στεφανία, Gamezardasvilli Άννα