Η παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" σε ζωντανή μετάδοση στο Σταρ

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζει μια σημαντική πολιτιστική συνεργασία φέρνοντας σε όλη την Ελλάδα τις θεατρικές παραστάσεις του Kenneth Branagh Theatre Company σε ζωντανή μετάδοση από το Λονδίνο. Η παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στις 21:15 στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσι9άζει live από το θέατρο Garrick στο West End τις μοναδικές παραγωγές της πρώτης σεζόν λειτουργίας του νεοσύστατου θιάσου του. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των Live δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Την ξεχωριστή αισθητική του δημοφιλούς ηθοποιού, τόσο στην ερμηνεία του όσο και σκηνοθετικά, θα ανακαλύψουν από κοντά οι Έλληνες θεατές παρακολουθώντας το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και το «The Entertainer» του Τζον Οσμπορν.

Το κλασικό αριστούργημα του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» αποτελεί την εναρκτήρια μετάδοση της σειράς θεατρικών παραστάσεων και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 21:15 σε επιλεγμένες αίθουσες σε όλη την Ελλάδα. Η σκηνοθεσία είναι των Kenneth Branagh και Rob Ashford και πρωταγωνιστούν η Lily James (Ιουλιέτα), γνωστή ως Λέιντι Ρόουζ από την τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey» και ο Richard Madden (Ρωμαίος), γνωστός ως Ρομπ Σταρκ του «Game of Thrones», οι οποίοι πλαισιώνονται από τον Derek Jacobi (Μερκούτιος) και την Meera Syal ως Παραμάνα.

Η κινηματογραφική μετάδοση του Ρωμαίος και Ιουλιέτα θα σκηνοθετηθεί από τον Benjamin Caron, που πρόσφατα σκηνοθέτησε τη μετάδοση της παράστασης «Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι» και συνεργάστηκε με τον Kenneth Branagh στην επερχόμενη σειρά του Wallander, που θα μεταδοθεί από το BBC το 2016. Το «The Entertainer» του Τζον Όσμπορν, αποτελεί τη δεύτερη παραγωγή της σεζόν και θα μεταδοθεί επίσης στους κινηματογράφους του δικτύου προβολής σε όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 21:15.

Οι αίθουσες προβολής του δικτύου που έχουν την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αποτελούν σημαντικούς χώρους πολιτισμού της κάθε συμμετέχουσας πόλης, μεταξύ των οποίων είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Οι 10 πόλεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλύπτουν γεωγραφικά σχεδόν όλη την Επικράτεια και θέτουν τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά, καθώς δεν υπάρχει άλλο δίκτυο πανελλαδικά που να προβάλει ταυτόχρονα μια πολιτιστική εκδήλωση σε τόσες πολλές πόλεις.
Δείτε τις μοναδικές θεατρικές παραγωγές του βραβευμένου Kenneth Branagh σε απευθείας μετάδοση από τη σκηνή του Garrick Theatre του Λονδίνου.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Γενική είσοδος : 15€
Φοιτητικό/άνεργοι: 10€

William Shakespeare
ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στις 21:15 στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας
Φέρνοντας ξανά μαζί τους πρωταγωνιστές της περίφημης ταινίας «Σταχτοπούτα» Lily James και Richard Madden, οι Kenneth Branagh και Rob Ashford θα σκηνοθετήσουν το υπέροχο παραμύθι του Σαίξπηρ για έναν απαγορευμένο έρωτα. Η πλήρης διανομή περιλαμβάνει τους: Marisa Berenson (Λαίδη Καπουλέτου), Jack Colgrave Hirst (Μπενβόλιο), Tom Hanson (Πάρης), Matthew Hawksley (Αντώνιος), Derek Jacobi (Μερκούτιος), Lily James (Ιουλιέτα), Taylor James (Πρίγκιπας), Ansu Kabia (Τυβάλτος), Richard Madden (Ρωμαίος), Racheal Ofori (Υπηρέτης), Nikki Patel (Βαλτάσαρ), Chris Porter (Λόρδος Μοντέγος), Zoë Rainey (Λαίδη Μοντέγου), Michael Rouse (Λόρδος Καπουλέτος), Meera Syal (Παραμάνα), Sam Valentine (Πάτερ Λαυρέντιος) and Kathryn Wilder (Πέτα/Φαρμακοποιός).