Ασταμάτητο γέλιο στην παράσταση "Γαμπροί για πούλημα" (φωτογραφίες, βίντεο)

Την καινούρια, ξεκαρδιστική κωμωδία των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα "Γαµπροί για πούληµα" παρακολούθησε το Βεροιώτικο κοινό την Πέμπτη το βράδυ στο Θέατρο Άλσους. Ήταν ένα δίωρο ασταμάτητου γέλιου που άφησε ικανοποιημένους τους θεατές.

Ο Κώστας Ευρυπιώτης στον ρόλο του Μάκη Κωσταρέλλου, ενός τηλεοπτικού παραγωγού με οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να πουλήσει ένα αρχαίο οικογενειακό άγαλμα στην Ρωσίδα εκατομυριούχο Γκαλίνα Λουμπίνοβα (Παρθένα Χοροσίδου) κρυφά από την γυναίκα του Φλώρα (Νικολέτα Βλαβιανού). Η Φλώρα από την άλλη, προσπαθεί να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ χρησιμοποιώντας τον γενικό γραμματέα του υπουργείου (Σπύρος Πούλης) ο οποίος πουλάει εξυπηρετήσεις κι υπογραφές με αντίτιμο, μεταξύ άλλων, ερωτικές χάρες.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ο κηπουρός του ζεύγους Κωσταρέλλου ο Αλέξης (Κώστας Κόκλας), που έχει κι αυτός έναν γιο (Μάνος Ιωάννου), δεν κοιτάει τις γλάστρες – αλλά έχει βάλει στο μάτι το αρχαίο αγαλματάκι της οικογένειας.

Μια Ρωσίδα εκατομμυριούχος η Γκαλίνα Μπακλάνοβα (Σοφία Βογιατζάκη) ψάχνει γαμπρό από το Internet και την βρίσκει ο υιός Κωσταρέλλος (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Ο κος Κωσταρέλλος έχει ερωμένη μια επίδοξη τηλεπαρουσιάστρια (Νίκη Λάμη)... Η κα Κωσταρέλλου έχει εραστή της τον κηπουρό…. Ο γιος του κηπουρού έχει φιλενάδα με λεφτά (Αντιγόνη Νάκα)…, οι Ρωσίδες καταφθάνουν φορτωμένες λεφτά και λυσσασμένες για ψώνια, όλοι οι ήρωές μας έχουν την φωλιά τους κάπως λερωμένη…

Όλα πωλούνται, όλα αγοράζονται στην ιστορία κι ένα βράδυ, τα φέρνει έτσι η ζωή που στο σπίτι των Κωσταρέλλων γίνεται το έλα να δεις….!!!