Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση «Η κόμισσα της φάμπρικας», από την θεατρική ομάδα του Δήμου Σκύδρας στη Νάουσα

H θεατρική ομάδα του Δήμου Σκύδρας, η ομάδα «Mom in Action» με την αρωγή του Γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Νάουσας παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση «Η κόμισσα της φάμπρικας», των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά, σε σκηνοθεσία Νίκης Ποζίδου, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.
Πρόκειται για μία κωμωδία δυο νεοελλήνων συγγραφέων με μεγάλο ρεπερτόριο επιτυχιών και πλήθος κοινωνικών και πολιτικών σχολιασμών που αφορούν το σήμερα. Το έργο ανέβηκε στο θέατρο το 1966, έγινε όμως  γνωστό από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που προβλήθηκε το 1968.

Σε μια μεγάλη αυλή κατοικούν τρία ξαδέλφια που έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο: Χρήστος Δελημάνης. Ο πρώτος είναι αστυφύλακας, ο δεύτερος κομμουνιστής και μόνιμα άνεργος, και ο τρίτος είναι ένας σεσημασμένος ψιλοαπατεώνας. Μια μέρα, ο αστυφύλακας Δελημάνης συλλαμβάνει μια όμορφη κοπέλα, την Έφη, επειδή είχε μπει κρυφά στο σπίτι του εραστή της αδελφής της, για να κλέψει κάποια ερωτικά γράμματα. Η Έφη λέει ένα σωρό ψέματα ως προς το ποια είναι, αλλά στην πραγματικότητα είναι η κόρη του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως, κι έτσι ο τυχερός αστυφύλακας Δελημάνης μετατίθεται στη Γενική Ασφάλεια, γίνεται δεκτός στη Σχολή Υπαστυνόμων και τέλος κερδίζει και την καρδιά της κοπέλας. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σόνια Τουμανίδου, Μελίνα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Κωστάκης, Κατερίνα Κυριακίδου, Φίλιππος Κερενκιώτης, Ελένη Πλούγαρη, Νικόδημος Βασιλειάδης, Βούλα Ξυλουργίδου, Θανάσης Πασπαλάς, Ρένα Γρηγοριάδου. Αντί εισιτηρίου για το κοινό, θα υπάρχει προσφορά τροφίμων και βασικών αγαθών στην είσοδο του θεάτρου, τα οποία θα συγκεντρωθούν από μέλη της ομάδας «Mom in Action» και θα διανεμηθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.