Κουρέματα για το καλοκαιρι!!!

filaristo-koyrema-ediva gr

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Τα ασύμμετρα κουρέματα έχουν ήδη κάνει πάταγο τον τελευταίο χρόνο, βέβαια το κάθε κούρεμα αναδεικνύεται πολύ περισσότερο και με το ανάλογο χρώμα. Επομένως οι ανταύγειες είναι αυτές που προφανώς κάνουν όλο το σύνολο πιο εντυπωσιακό.

Μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα καρέ κουρέματα, είτε με έντονο κοντό φιλάρισμα, είτε με έντονες μύτες οι οποίες αγκαλιάζουν τις γωνίες του προσώπου σου. Βέβαια, υπάρχει και το κλασικό γυναικείο καρέ, το οποίο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό με μια έντονη κοντή φράντζα. Γενικά οι φράντζες και οι αφέλειες ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτό το στυλ κουρέματος, καθώς γλυκαίνει το πρόσωπο, αλλά και το κάνει ταυτόχρονα να δείχνει πιο αδύνατο.

Τα πολύ κοντά αγορίστικα κουρέματα είναι ιδανικά για τα λεπτά μαλλιά, όπου μπορείς να δημιουργήσεις μια ομαλή κυματιστή κίνηση στην κορυφή των μαλλιών σου, για περισσότερο όγκο. Το αποτέλεσμα είναι μία ρετρό εμφάνιση, αλλά με ένα τολμηρό ξανθό χρώμα και με μία ασύμμετρη πλευρά, γίνεται πιο μοντέρνο!

Για ένα πιο τολμηρό look επέλεξε ένα κούρεμα με στρογγυλεμένο σχήμα αφέλειες – φράντζα, όπου η μία πλευρά θα είναι πιο κοντή, ώστε να μπαίνει πίσω από το αυτί. Το ιδανικό χρώμα για αυτού του είδους τα κουρέματα, είναι το γλυκό καστανό, αλλά και το πυρόξανθο.

Τέλος αν έχεις λεπτή τρίχα μπορείς να επιλέξεις και ένα bob κούρεμα, το οποίο είναι πιο κοντό πίσω στον σβέρκο, ίσως ακόμη και σχεδόν ξυρισμένο, με έντονο φιλάρισμα, αλλά και μύτες στο μπροστινό μέρος, με μία κοντή φράντζα.

Καλό Καλοκαίρι...

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711