«Barber of the year 2018» ανακηρύχτηκε ο κομμωτής Δήμος Ίντος από τον Κοπανό (φωτογραφίες)

Άλλη μια μεγάλη αναγνώριση για τον κομμωτή Ίντο Δήμο από τον Κοπανό Νάουσας, ο οποίος στον πανελλήνιο διαγωνισμό της HAIRPROF πέτυχε μεγάλες διακρίσεις κι ανακηρύχθηκε όπως και πέρσι ως ο καλύτερος Έλληνας επαγγελματίας στα ανδρικά κουρέματα!

Στις 3 με 5 Μαρτίου στην μεγαλύτερη κομμωτηριακή έκθεση στην Ελλάδα που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και η οποία σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης, 11.500 επισκέπτες, πραγματοποιήθηκαν πέρα από την μεγάλη έκθεση, σεμινάρια, σόου από σχολές, έδωσαν το παρόν μεγάλα ξένα ονόματα της κομμωτικής και του barbering, διοργανώθηκαν τρεις διαγωνισμοί για σπουδαστές, κομμωτές και barbers.

Εκεί ο δικός μας Δήμος επανέλαβε τον περσινό του άθλο, κερδίζοντας πρωτιές στα τέσσερα θέματα κουρέματος που έλαβε μέρος (κλασικό κούρεμα, πορτρέτο, old school, hair&beards), συγκεντρώνοντας στο άθροισμα τους την υψηλότερη βαθμολογία. Έτσι ο Δήμος αναδείχτηκε για άλλη μια φορά καλύτερος Έλληνας barber, «Barber of the year 2018»!

Αναμφισβήτητα αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο, μιας και το επίπεδο φέτος ήταν ακόμα υψηλότερο. Το μόνο που του μένει πλέον, είναι στο μέλλον η συμμετοχή και η διάκρισή του σε διαγωνισμό του εξωτερικού! Εμείς να του ευχηθούμε συγχαρητήρια και με ακόμα περισσότερες διακρίσεις!

{jlex}flickr:72157666572432038{/jlex}