tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητήσει

Συνεδριάζει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 2μμ, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Έγκριση ή μη ισολογισμού 31/12/2022 και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Έγκριση ή μη του Απολογισμού έτους 2022 της ΚΕΔΑ καθώς και του Ισολογισμού της 31/12/2022 και των λοιπών Οικονομικών καταστάσεων, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ)

Έγκριση ετήσιας εισφοράς του Δήμου μας για εργασίες διάθεσης σύμμεικτων αστικών αποβλήτων για το έτος 2024 υπέρ του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της Α΄ παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

Λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής παραλαβής του έργου «Εργασίες βελτίωσης οδών Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Λήψη απόφασης για: Πληρωμή μη καταγραφείσας ενέργειας και δαπανών ΔΕΔΔΗΕ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑΣ)

Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης του Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2023, σχετικά με:

α. την υλοποίηση της Πράξης «ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

β. την υλοποίηση της Πράξης «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΜ». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Ψήφιση ή μη του Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Αλεξάνδρειας, οικονομικού έτους 2024. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ )

Λήψη απόφασης για την ψήφιση ή μη του σχεδίου του «Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης» (Ο.Π.Δ.) Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2024. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69