tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Αλεξάνδρειας για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αλεξάνδρειας για το 2ο δίμηνο του 2024, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την 25η Απριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62).

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν θέματα προς συζήτηση στην ειδική συνεδρίαση, έως ένα (1) ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο και τη δράση της δημοτικής αρχής, καλούνται να τα υποβάλουν στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι την 22α Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 εγγράφως ή ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να καταρτιστεί η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ενώ οι ισχύουσες διατάξεις περί απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου δεν εφαρμόζονται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69