tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στον Υπουργό Άμυνας για τη μεταφορά της βάσης αεροπορίας από το Στεφανοβίκειο στην Αλεξάνδρεια

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Δένδια, είχε ο Τάσος Μπαρτζώκας για τα θέματα που αφορούν στην αρμοδιότητά του στο Νομό Ημαθίας.

Καταρχάς, ο Βουλευτής έθεσε στον Υπουργό το ενδεχόμενο της μετακίνησης από το Στεφανοβίκειο των ελικοπτέρων της 3ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού των Η.Π.Α. και του εκεί υπερετούντος προσωπικού, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Το συγκεκριμένο θέμα έχει προκύψει μετά τις εκτεταμένες ζημιές που έχουν προκληθεί στη βάση του Στεφανοβίκειου.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέλυσε στον Υπουργό τα πολλά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η αεροπορική βάση της Αλεξάνδρειας, καθώς βρίσκεται σε εγγύτητα προς τη Θεσσαλονίκη και διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές. Εξάλλου, το σύνολο των επιπλέον αξιωματικών θα μπορούσε δυνητικά να φιλοξενηθεί και στη στρατιωτική βάση της Βέροιας, η οποία επίσης προσφέρεται προς τον σκοπό αυτό. Επίσης, ο Τάσος Μπαρτζώκας τόνισε, πως μία ενδεχόμενη μετακίνηση του προσωπικού και του εξοπλισμού της βάσης στην Ημαθία θα είχε ιδιαιτέρως θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, αλλά και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ο Υπουργός άκουσε προσεκτικά τα επιχειρήματα του Βουλευτή και απάντησε, ότι εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο μεταφοράς της αεροπορικής βάσης το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θέτουν κατά καιρούς τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων αλλά και οι στρατεύσιμοι, και τα οποία χρήζουν επίλυσης.

Τέλος, ο Βουλευτής έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην ανάγκη να ενίσχυσης της 1ης Μεραρχίας με επιπλέον μόνιμα στελέχη, που θα τονώσουν την δυναμική του στρατοπέδου. Μάλιστα, έθεσε και την δυνατότητα το στρατόπεδο της Βέροιας να εξυπηρετήσει κάποιες από τις ανάγκες και τις υπηρεσίες που τώρα καλύπτονται από το Γ΄Σώμα Στρατού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69