tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τον Υφυπουργός Εργασίας συναντήθηκε η Φανή Γιωτάκη - Συζητήθηκε το θέμα των εργατικών κατοικιών Πλατέος

Στα πλαίσια ενός κύκλου δράσεων για τη στήριξη των πολιτών της Ημαθίας η δικηγόρος Φανή Γιωτάκη, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις τελευταίες εκλογές, πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης κο Βασίλειο Σπανάκη στο Υπουργείο Εργασίας.

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα της Φανής Γιωτάκη, προκειμένου να αναδειχθεί το ζήτημα της εκτεταμένης στεγαστικής κρίσης που υφίσταται στην ευρύτερη περιοχή.

Αιτήθηκε στον υπουργό να διερευνήσει το ζήτημα της παραχώρησης των αδιάθετων κατοικιών-διαμερισμάτων που ευρίσκονται στον οικισμό των εργατικών κατοικιών στο Πλατύ Ημαθίας. Τον ενημέρωσε δε ότι η επισκευή των συγκεκριμένων κατοικιών έχει ανατεθεί σε εργολάβο και πρότεινε την ένταξη τους σε κλήρωση προκειμένου να καλύψουν άμεσες στεγαστικές ανάγκες των κατοίκων.

Επιδίωξη της Φανής Γιωτάκη είναι να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος που θα επιφέρει ανακούφιση στους πολίτες που αναζητούν στέγη στην περιοχή.

Ο Υπουργός αναποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα και δήλωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία άμεσα ώστε και η δημόσια περιουσία να αξιοποιηθεί αλλά και οι πολίτες να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της στέγασης αποτελεσματικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69