tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Βέροια την Τετάρτη ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Πιερίας, την Κατερίνη, και μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κονταδάκη, θα συμμετέχει στη διευρυμένη σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας επιπλέον, θα συναντήσει Aρχές, φορείς, συλλόγους και πολίτες της περιοχής. Ειδικότερα, θα επισκεφθεί την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Ιωάννη Ντούμο, το Επιμελητήριο Πιερίας, τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», τους ιθύνοντες και τα μέλη του Ναυτικού Όμιλου Κατερίνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:00, θα συναντηθεί με πολίτες, στο “Freud Bareatory”, στον πεζόδρομο Κατερίνης, Μεγ. Αλεξάνδρου 26.

Κατά τη δεύτερη μέρα, τη Τετάρτη 13 Μαρτίου, θα βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας, όπου έχει προγραμματιστεί να συναντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Βέροιας, κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, το Επιμελητήριο Ημαθίας, το Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, καθώς και τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ημαθίας.

Ο τριήμερος κύκλος επισκέψεων κλείνει στον Βόλο τη Πέμπτη 14 Μαρτίου. Εκεί, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, κα. Χρύσα Τσαγανού και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας, κα. Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, κ. Γιώργο Ντιζέ, καθώς και με τους Επιστημονικούς Φορείς της περιοχής.

Τέλος, στις 19:00 θα συναντηθεί με πολίτες στο “BAOLi – All Day Bar • Resto”, στην παραλία του Βόλου, Αργοναυτών 64.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69