tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας ο βουλευτής ο Κώστας Μπαριώτας και υπ. Ευρωβουλευτής Εύα Μπούρα

Για τις ανάγκες κομματικής εκδήλωσης του ΚΙΝΑΛ, βρέθηκαν στην Ημαθία ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαριώτας και υπ. Ευρωβουλευτής Εύα Μπούρα.

Στην τοποθέτησή της η κ. Μπούρα σημείωσε:

"Σκοπός μου να αγωνιστώ με την εμπειρία και τη γνώση μου, προσηλωμένη στο μέγαρο στοίχημα ms EE να παραμείνει ενωμένη. Να ενισχυθεί η ευημερία και να διευρυνθεί η δημοκρατία. Θα αγωνιστώ για την επικράτηση αυτών των αξιών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εγγυητής της ειρήνης. Θα πρέπει να είμαστε ευτυχείς που ζούμε σε μια ήπειρο ειρήνης χάρη στην EE. θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερο σεβασμό στην EE, θα πρέπει να ενστερνιστούμε τον πατριωτισμό που δεν στρέφεται κατά των άλλων, θα πρέπει να αποκηρύξουμε τον υπερτιμημένο εθνικισμό

Το κοινό μας σπίτι, στα 63 χρόνια της λειτουργίας του και μέσα από πολλές κρίσεις  εξελίχθηκε σε κάτι μοναδικό, διασφαλίζοντας με συναινετικές πολιτικές την ειρήνη, τη δημοκρατία και την ευημερία, όλα αυτά σε αντίθεση με την «σκοτεινή» ήπειρο του πρώτου μισού του 20ού αιώνα.

Πρέπει να υπερασπιστούμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τous Ευρωπαίους πολίτες, με πολιτικές σε βασικούς πυλώνες της EE ώστε να προωθηθούν πολιτικές για την ανεργία, την κλιματική αλλαγή, τη βιομηχανία, την παιδεία. Μόνο με στοχευμένες πολιτικές θα "νομιμοποιηθεί" η EE στα μάτια των πολιτών, μόνον έτσι θα νικήσουμε τις σειρήνες των δημαγωγών.

Είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ και να προχωρήσω γιατί έχω τη γνώση, την εμπειρία. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βάλουμε Χ στους «δαίμονες του παρελθόντος», που προωθούν την κυριαρχία του αυταρχισμού, την παραβίαση του κράτους δικαίου, την ξενοφοβία και το ρατσισμό".

Ο κ. Μπαριώτας τόνισε ότι βρισκόμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο και το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της διετίας, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει την πολιτική του ενοποίηση. Τόνισε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να δώσουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις ευρωεκλογές και αυτό μειώνει την αξία των εκλογών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69