tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Λίνα Τουπεκτσή εγκαινίασε το πολιτικό της γραφείο

Τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Λίνα Τουπεκτσή. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες ήταν εκεί, δίπλα της, για να της ευχηθούν καλό αγώνα και επιτυχία στις εκλογές. Δίπλα της και οι γονείς της, συγκινημένοι.

Μετά τον αγιασμό, η Λίνα Τουπεκτσή απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε τα εξής:

"Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η τόσο θετική ανταπόκριση των πολιτών ολόκληρης της Ημαθίας στο πρόσωπο μου και όλο αυτό που μου προσφέρετε μεγαλώνει το πάθος μου, την επιμονή και ταυτόχρονοι μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω τον αγώνα μου, ώστε να καταφέρω με τη δική σας ψήφο να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του τόπου μας,

Δεν προσπαθώ να σας πείσω, άλλωστε δε διαθέτω τα μέσα γιατί ούτε οικονομικούς πόρους έχω, ούτε σας έχω εξυπηρετήσει ώστε να μου χρωστάτε χάρη και ούτε μου αρέσει να υπόσχομαι.

Αυτό που προσπαθώ στον τίμιο προεκλογικό μου αγώνα μου, είναι να σας «αφυπνίσω» και να σας πω ξεκάθαρα κοιτάζοντας σας στα μάτια, ότι ναι, αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο και μπορούμε να το πετύχουμε*

Είμαι μία από όλους εσάς I

Μια εργαζόμενη μητέρα, που συνεχίζει να σπουδάζει, έχοντας ταυτόχρονα πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Όμως έχω μάθει να μάχομαι, να διεκδικώ, να προσπαθώ για το καλύτερο και στο τέλος να το κερδίζω.

Αυτή τη φορά για να το κερδίζω χρειάζομαι την πολύτιμη στήριξη σας γι αυτό στις 21 Μαΐου τιμήστε με, με την ψήφο σας, ώστε η Ημαθία να αποκτήσει μια φρέσκια και ηχηρή φωνή στο Κοινοβούλιο που θα προέρχεται από εσάς.

Η ανάγκη για ανανέωση είναι μεγάλη, κάτι που απέδειξε και εμπράκτως ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα. Η πρόταση που μου έκανε όταν με είδε να μιλάω σε συνέδριο στην Κοζάνη αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη, απέναντι στον ίδιο και στο λαό της Ημαθίας.

Η νίκη στις 21 Μαΐου θα είναι ωφέλιμη για όλους μας, για την Ημαθία μας και για ολόκληρη τη χώρα I Μια νίκη που θα εκφράζει την αγανάκτηση του λαού σε προηγούμενες πολιτικές που κράτησαν την Ελλάδα στο χθες.

Βεβαίως υπάρχουν προβλήματα και λάθη!

Ποιος όμως δεν κάνει λάθη ; Αυτός που κάθεται στον καναπέ όλη μέρα!

Τα λάθη μας είναι αυτά που μας διορθώνουν και μας κάνουν καλύτερους.

Από το 2019 μέχρι και σήμερα είδαμε παγκόσμιες αλλαγές που σημάδεψαν τον πλανήτη, η Ελλάδα μας όμως δεν υπέκυψε, στάθηκε δυνατή και συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης.

Θα συνεχίσουμε το νοικοκύρεμα της χώρας, θα είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο, στην τρίτη ηλικία, στα παιδιά, στην εργαζόμενη και άνεργη μητέρα, στους συνταξιούχους, στους αγρότες μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις που ενδεχομένως προκύψουν.

Είμαστε εδώ, με όραμα, με σχέδιο και όρεξη για δράση !

Από τις επαφές που έχω καθημερινά με όλη την Ημαθία τα τελευταία χρόνια που συμμετέχω στα κοινά έχω νιώσει στο πετσί μου τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι οικονομικά ασθενέστερες ομάδες συνανθρώπων μας και επειδή έχω προσωπικά διαπιστώσει ότι υπάρχουν προοπτικές, για αυτό ζήτω την ψήφο σας, ώστε να διεκδικήσω το καλύτερο εφικτό για όλους.

Σας καλώ να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα και να πετύχουμε μία περήφανη και σημαντική νίκη ανανέωσης. Κοιταζόμαστε με ψηλά το κεφάλι, κοιταζόμαστε με περηφάνια, άλλωστε δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά και δεν περιμέναμε τις εκλογές για να συστηθούμε.

Το πολιτικό μου γραφείο είναι το σπίτι σας κι εγώ πάντα δίπλα σας, όχι μόνο τώρα προεκλογικά. Πάντα ήμουν και θα είμαι εδώ... Πάντα ήμουν η Λίνα σας και έτσι θα παραμείνω".

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69