tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σκανδαλίδης από την Βέροια: "Είμαι αισιόδοξος, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει" (φωτογραφίες, βίντεο)

Με ομιλητή τον πρώην υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη, πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ. Στην ομιλία του, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του την κρίση και ετοιμάζεται να κάνει το άλμα προς το πάνω που θα το καταστήσει ξανά πλειοψηφικό ρεύμα, τόνισε ότι ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει και θα πρέπει να ανοίξει διάλογος με την βάση του και πρόσθεσε ότι η κυβερνητική της ΝΔ δεν λύνει τα προβλήματα της κοινωνίας.

Τον κ. Σκανδαλίδη προλόγισε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Σάββας Τσιχλακίδης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου και ο πρώην νομάρχης Ανδρέας Βλαζάκης.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ξεκίνησε την ομιλία του ενθυμούμενος τους δεσμούς που τον δένουν με την οργάνωση του Κινήματος στην Ημαθία.

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη το ΠΑΣΟΚ ξέφυγε από την κρίση, ανακάμπτει, επέστρεψε σε νικηφόρα πορεία και κάποια στιγμή θα κάνει το άλμα.

Για την κυβέρνηση, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι παραπαίει και τώρα που το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει, το άλμα προς το πάνω του ΠΑΣΟΚ θα γίνει μέσα στο 2024 και θα γίνει ξανά πρωταγωνιστής. «Να βέβαιοι ότι θα κερδίσουμε. Θα είμαστε μια αξιόπιστη πρόταση απέναντι στην κυβερνητική παράταξη» τόνισε.

Ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε κυριάρχησε η ιδεολογία της «νεοδεξιάς» και το φαινόμενο δεν το συναντά κανείς μόνο στην Ελλάδα. «Οι πολιτικές της ΝΔ δεν αλλάζουν τίποτα στην κοινωνία. Όλοι μιλάνε γι αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Σκανδαλίδης. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε για αλαζονεία τον Πρωθυπουργό και τόνισε ότι η πολιτική της ΝΔ είναι επιλεκτική, δηλαδή δεν αγγίζει το μεγάλο κεφάλαιο και στρέφεται φορολογικά προς τα μικρομεσαία στρώματα. «Ισοπεδώνει κοινωνικές ομάδες επειδή δεν αγγίζει τους μεγάλους. Δεν λύνει κανένα πρόβλημα η πολιτική Μητσοτάκη». Ανύπαρκτο είναι για τον κ. Σκανδαλίδη το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι καταρρέει και ότι κλείνει ο κύκλος του. «Αυτό δεν μας επιτρέπει να χαιρόμαστε και να λοιδορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ όπως κάνει η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια βάση προοδευτική και εμείς θέλουμε να ανοίξουμε ένα διάλογο με αυτή. Είναι απόλυτη ανάγκη να κερδίσουμε αυτή την βάση. Εμείς δεν ήμασταν κόμμα διαμαρτυρίας γι αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα πρέπει να δημιουργηθεί ξανά» σχολίασε ο κ. Σκανδαλίδης. Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη η παράταξη θα ανοίξει να υποδεχθεί νέο προοδευτικό κόσμο αλλά δεν θα δεχθεί όσους «πούλησαν» τις θέσεις του για μια καρέκλα.

“Θέλουμε να αναβιώσει η σοσιαλδημοκρατία με πρωταγωνιστή τον πολίτη» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προοδευτική πρόταση και όσα προτείνει στην συνέχεια υιοθετούνται από τα αντίπαλα κόμματα.

Για την επίσκεψη Ερντογάν, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ των συζητήσεων αλλά υπέρ των σταθερών εθνικών θέσεων.

Κλείνοτνας, ο κ. Σκανδαλίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ως πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία.

Ακολούθησε διάλογος με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στην εκδήλωση.


View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69