tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες του νομού Ημαθίας, συνάντησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Ανδρέα Καλογερόπουλο, ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης μαζί με τον υπεύθυνο Θεματικής Προστασίας του Πολίτη Στέφανο Δημάδη και τον υπεύθυνο Θεματικής Δικαιοσύνης Νίκο Αυτζή της ΝΕ Ημαθίας. Στην επίσκεψη αυτή παρέστη και ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούν σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της υπηρεσίας και την ασφάλεια των πολιτών.

Κατ' αυτήν συζητήθηκε το σύνθετο και απαιτητικό αστυνομικό έργο, από την εκπαίδευση και επιμόρφωση μέχρι και την εφαρμογή πρωτοκόλλων έτσι ώστε να ενεργούν αφ' ενός σύννομα αφ' ετέρου δε αποτελεσματικά.

Αναφέρθηκαν στο ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και τα αίτια αυτών, όπως και θέματα αντιμετώπισης της βίας, της αύξησης της παραβατικότητας των ανηλίκων και της αύξησης των περιστατικών των γυναικοκτονιών που αποτελούν την "μάστιγα" της εποχής μας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό περιβάλλον και τέλος συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας και εμπιστοσύνης ώστε η δημόσια ασφάλεια να αποκτήσει και πάλι τη θέση που της ανήκει ως δημόσιο αγαθό!

image 6487327

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69