tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Νέα Αριστερά για το κλείσιμο της Βαρβαρέσος

Από το Συντονιστικό της Νέας Αριστερά στην Ημαθία ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με το κλείσιμο της νηματουργίας Βαρβαρέσος:

"Η είδηση του οριστικού λουκέτου στην επιχείρηση κλωστοϋφαντουργίας «Βαρβαρέσος» στην Νάουσα αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα του «success story» που διατείνεται η κυβέρνηση.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης το 2019 ως υπουργός ανάπτυξης είχε δηλώσει πως υπάρχει σχέδιο εξυγίανσης σε ένα από τα γνωστά του επικοινωνιακά show.

Εκείνο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι οι ανάγκες των περισσοτέρων από 120 εργαζομένων και των οικογενειών τους που εδώ και χρόνια βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Ως Νέα Αριστερά συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και καλούμε την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την ανακούφισή τους.

-  Διασφάλιση όλων των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων κατά προτεραιότητα.

- Επίδοση έκτακτου επιδόματος απώλειας θέσης εργασίας.

- Προστασία από μέτρα αναγκαστικής είσπραξης οφειλών των εργαζομένων.

- Διερεύνηση δυνατότητας απορρόφησης των εργαζομένων ώστε να υπάρχει δυνατότητα επανένταξης στην εργασία.

- Επικουρικά να υπάρξει ενίσχυση και διασφάλιση εργασίας μέσω κοινοτικών  προγραμμάτων των απολυμένων εκείνων που βρίσκονται κοντά στα όρια συνταξιοδότησης.

Είναι πρόκληση να μην υπάρχουν χρήματα για τους εργαζόμενους όταν οι τράπεζες στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία με δάνεια που ξεπερνούν τα 425 εκ. Ευρώ (2022).

Η περιοχή μας δεν έχει να περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση της ακρίβειας, της σπατάλης δημοσίου χρήματος, των γαλάζιων παιδιών, των παρακολουθήσεων και της υποβάθμισης δημόσιων υποδομών".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69