tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο (φωτογραφίες και βίντεο)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος, Νικόλας Καρανικόλας. Το κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ζαφειράκη 15.

Από νωρίς συγκεντρώθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ», συγγενείς τους και φίλοι του συνδυασμού και μετά τις 11πμ πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός. Στον αγιασμό χοροστάτησαν ο π. Ιωακείμ (ενορία Μεταμόρφωσης), π. Αθανάσιος (ενορία Αγίου Μηνά).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα (ο χαιρετισμός στο βίντεο που ακολουθεί).

Ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι οι μεγάλοι του στόχοι την πενταετία που ακολουθεί είναι η σύνδεση της Νάουσας με την Εγνατία (κάθετος οδικός άξονας) και η λειτουργία προαστιακού σιδηροδρόμου που θα δίνει την δυνατότητα στους Ναουσαίους να μεταβαίνουν στην Θεσσαλονίκη σε 45 λεπτά χωρίς αυτοκίνητο.

Ο κ. Καρανικόλας αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που συνάντησε η διοίκηση του την τετραετία που πέρασε. Τέτοιες ήταν η περίοδος του κορονοϊού που «πάγωσαν» τα πάντα αλλά και η έλλειψη της απαραίτητης πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο (οφείλεται στην απλή αναλογική) που δεν του επέτρεψε να προχωρήσει κάποια θέματα. Ως παράδειγμα έφερε την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην παραχώρηση του Χιονοδρομικού.

Τέλος ο δήμαρχος Νάουσας αναφέρθηκε σύντομα στις παρεμβάσεις που έκανε η διοίκηση του στην κοινωνική πολιτική, στον πολιτισμό και τις υποδομές.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69