tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη Νικόλα Καρνικόλα στο Γηροκομείο Νάουσας

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Νάουσας πραγματοποίησε την Τετάρτη (20.09.2023) ο Νικόλας Καρανικόλας, νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Νάουσας, Χειρουργό Ορθοπαιδικό κ. Γιάννη Γιαννούλη και την Διευθύντρια κ. Αλέκα Σαντίκογλου καθώς και με τους εργαζόμενους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τρέχοντα ζητήματα του χώρου φιλοξενίας των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, για την λειτουργία και τις ανάγκες που ανακύπτουν στον χώρο γηριατρικής φροντίδας.

Ο κ. Καρανικόλας εξήρε το έργο που γίνεται στο Γηροκομείο Νάουσας, επισημαίνοντας πως «η διοίκηση του Γηροκομείου έχει ευαισθησία και όραμα για τη φροντίδα και τη φιλοξενία ατόμων τρίτης ηλικίας», διαβεβαιώνοντας, παράλληλα, πως η δημοτική αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, καθώς, όπως τόνισε, «η μέριμνα, η φροντίδα και η πρόνοια για τους ηλικιωμένους δεν είναι μόνο ζήτημα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και δείγμα πολιτισμού».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69