tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρανικόλας: "Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας"

Επίσκεψη στο Δασαρχείο Νάουσας πραγματοποίησε ο Νικόλας Καρανικόλας νυν Δήμαρχος Νάουσας, εκ νέου υποψήφιος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

Ο κ. Καρανικόλας συναντήθηκε με τον Δασάρχη κ. Γιώργο Παπαγεωργίου, δασολόγους και εργαζόμενους της υπηρεσίας. Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν εκτενώς θέματα προστασίας και διαχείρισης της δημοτικής δασικής έκτασης, της στελέχωσης των δασικών υπηρεσιών κ.ά.

Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία τον κ. Παπαγεωργίου και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τη σημαντική συνέργεια της σημερινής δημοτικής αρχής και του Δασαρχείου Νάουσας, όπως στο θέμα της δημιουργίας του δικτύου των μονοπατιών του Βερμίου, καθώς και στην προετοιμασία της μελέτης πυρασφάλειας που ολοκληρώθηκε με τους πλέον ειδικούς της χώρας μας και σε συνεργασία με τις τοπικές δυνάμεις και τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, Πυροσβεστική και Δασαρχείο). Πρόκειται για μια πρότυπη μελέτη πυρασφάλειας όλου του βουνού μας, όπως τόνισε ο κ. Καρανικόλας, προϋπολογισμού άνω των 2 εκατ. ευρώ, η οποία το προσεχές διάστημα θα ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και θα υλοποιηθεί την επόμενη προγραμματική περίοδο.

karanikolas dasarxeio2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69