tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ν. Κουτσογιάννης: «Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινά η μεγάλη αναγέννηση του τόπου μας!»

«Εμείς είμαστε η δύναμη του Κοινού Τόπου, η δύναμη του Κοινού Καλού. Να κάνουμε αυτά τα χαμόγελα, αυτή τη χαρά μόνιμη εικόνα του τόπου μας», ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο επικεφαλής του "Κοινού Τόπου Για Τον Δήμο Νάουσας", Νίκος Κουτσογιάννης, το βράδυ της Παρασκευής στον Κοπανό, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, που κατέκλυσε από νωρίς το σημείο στην κεντρική οδό της κοινότητας.

Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε έκκληση στους δημότες να μην αφήσουν τη Νάουσα στα χέρια άπραγων, φυγόπονων και θεωρητικών. «Έχουμε μαζί μας τους ανθρώπους, έχουμε μαζί μας την αλήθεια και το δίκαιο, έχουμε το πρόγραμμα και το πάθος να κάνουμε τη Νάουσα και τα χωριά μας έναν ευτυχισμένο, προκομμένο τόπο», είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Κουτσογιάννης.

Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε αναδρομή στο έργο του Κοινού Τόπου, μεταξύ άλλων, στα υδροηλεκτρικά, στον τουρισμό, στην αγροτική οδοποιία, στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σημείωσε ότι ο κ. Καρανικόλας βρήκε συρτάρια γεμάτα έργα. «Κι από αυτά τα λίγα που έκανε η θητεία Καρανικόλα, 8 στα 10 έργα στα συρτάρια μας τα βρήκε! Εμείς δεν είμαστε το διάλειμμα ανάμεσα στο έργο, αλλά το έργο πριν και μετά το διάλειμμα», είπε χαρακτηριστικά.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69