tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ν. Κουτσογιάννης: “Η θεωρία κούρασε! Καιρός να δούμε την πράξη!»

«Σήμερα η απουσία οράματος για τη Νάουσα είναι πλήρης. Ο κόσμος κουράστηκε από τη θεωρία και θέλει έργο. Μόνο εμείς μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο σε ασφαλή αναπτυξιακή πορεία!», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος για τον Δήμο Νάουσας» Νίκος Κουτσογιάννης κατά τη διάρκεια συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Νάουσας, που διοργάνωσε η TV 100.  Ο κ. Κουτσογιάννης παρουσίασε την κακή εικόνα της Νάουσας και απέδωσε την αποκλειστική ευθύνη για αυτή την εικόνα στον κ. Καρανικόλα. «Οι κάτοικοι και οι λιγοστοί επισκέπτες βλέπουν έναν τόπο βρώμικο, χωρίς φωτισμό, έναν τόπο καταθλιπτικό, που είναι έτσι με αποκλειστική ευθύνη του κ. Καρανικόλα», είπε.

debate naousa

Ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στη θητεία του "Κοινού Τόπου". «Η περίοδος 2014-2019 ήταν μία περίοδος σπουδαίων έργων, αλλά όσα παραδώσαμε, έτοιμα, με μελέτες και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, έμειναν αναξιοποίητα, όπως τα υδροηλεκτρικά, ένα έργο που θα άλλαζε το επίπεδο του Δήμου. Με τις 700.000 ευρώ, που είναι τα ετήσια έσοδα σύμφωνα με τη μελέτη του Μετσόβιου, θα καλύπταμε δράσεις κοινωνικής πολιτικής και τις ανάγκες των σχολείων μας που δεν είχαν καν θέρμανση», είπε χαρακτηριστικά. Για το έργο ανέφερε και το παράδειγμα του TAP που «έκανε δωρεά 400.000 ευρώ για την τουρμπίνα στη Βέτλανς και η διοίκηση Καρανικόλα μείωσε το ποσό στα 95.000 για να αλλάξει λάμπες στο κολυμβητήριο. Έτσι αντιμετωπίζει τα έργα πνοής ο κ. Καρανικόλας;», αναρωτήθηκε ο κ. Κουτσογιάννης.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσογιάννης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του «Κοινού Τόπου» και μίλησε για έναν Δήμο ενεργειακά αυτόνομο, που με όπλα τα υδροηλεκτρικά και τα φωτοβολταικά θα παρέχει επίδομα για κάθε παιδί νέου ζευγαριού που μένει στον Δήμο και θα απαλύνει τους κοινωνικά ασθενέστερους, για επαναφορά του ευφυούς και προκλητικού τουριστικού branding και για αναβάθμιση του αρχαιολογικού τουρισμού με την ανασκαφή του Γυμνασίου της Μίεζας, εκεί που ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Μέγα Αλέξανδρο. «Βάζουμε τέλος στο διάλειμμα και συνεχίζουμε το έργο, με έμφαση στις επόμενες γενιές. Είμαστε έτοιμοι, ώριμοι και αποφασισμένοι να πράξουμε το καλύτερο για τον τόπο και τους ανθρώπους του», είπε ο κ. Κουτσογιάννης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69