tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δώρα Μπαλτατζίδου: Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε η αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Νάουσας, Δώρα Μπαλτατζίδου, έπειτα από την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το μήνυμα της αναφέρει:

"Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έφτασε μετά το απολύτως σεβαστό, εκλογικό αποτέλεσμα του Β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου στο τέλος της θητείας της.

Πέρασαν τέσσερα σχεδόν χρόνια καθημερινού, προσωπικού αγώνα και σκληρής δουλειάς για τον Δήμο Νάουσας και τους Δημότες μας. Παλέψαμε ως δημοτική αρχή, με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη για τον τόπο μας, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και πιστεύω πως τα φέραμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχοντας βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, σαν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και μετέπειτα Οικονομικών, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους μου και όλους εσάς τους Δημότες για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και μου δείχνετε καθημερινά.

Πιο πολύ από όλους όμως, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας, Νικόλα Καρανικόλα, ένα νέο, άνθρωπο με όραμα, αγάπη και πρωτοπόρες ιδέες για τον τόπο του.Έναν μαχητή που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει οφέλη για το Δήμο μας.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να τον ευχαριστήσω γιατί σε αυτό το όμορφο ταξίδι πορευτήκαμε μαζί, με ορόσημο την καθημερινότητα, τη διαφάνεια, την κοινωνική αλληλεγγύη και προσπαθήσαμε να διευρύνουμε τη λαϊκή συμμετοχή και εν γένει τη δημοκρατία, τη σύνθεση και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, στο Δήμαρχό μας, που με τιμά με την εμπιστοσύνη και τη φιλία του, για τον τρόπο με τον οποίο συνεργαστήκαμε, διατηρώντας τη διαφορετικότητα, αλλά και συνάμα τον αλληλοσεβασμό, με στόχο τη σύνθεση των απόψεων, με την υπόσχεση ότι θα υπηρετήσω με ακόμη περισσότερο ζήλο και μεράκι και από τα έδρανα της Αντιπολίτευσης με κύριο γνώμονα το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69