tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί στις 7-11 -2023, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 12:00 μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

13η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος - Προϋπολογισμού έτους 2023 Δήμου Η.Π. Νάουσας» - εισήγηση στο Δημοτικό συμβούλιο.

Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή κοινότητας Επισκοπής(5η κατάσταση δαπάνης)

Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης της δημόσιας σύμβασης «Υπηρεσία καθαριότητας δημοτικών κτιρίων Δ. Νάουσας για ένα έτος (δώδεκα μήνες)»

Έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού για τη σύναψη και ανάθεση δημόσιας σύμβασης για την «υπηρεσία καθαριότητας δημοτικών κτιρίων Δ. Νάουσας για ένα έτος (δώδεκα μήνες)», έγκριση της μελέτης(παρ. 7 του άρθρου 54 του Ν. 4412/2016) και των εγγράφων της σύμβασης, την επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, του κριτηρίου ανάθεσης, τον καθορισμό των όρων και σύνταξη της διακήρυξης του Δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Καθορισμός αντιτίμου συμμετοχής αθλουμένων στα Π.Α.γ.Ο. της Γ.Γ.Α. που υλοποιεί κάθε έτος ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Αίτηση επανεξέτασης απορριφθείσας αιτήσεως εξωδικαστικής αποζημίωσης – ανακλήσεως απορριπτικής απόφασης Οικονομικής Επιτροπής

Έγκριση ή μη δαπανών συνδιοργάνωσης μουσικής συναυλίας με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Χονγκ Κονγκ στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69