tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Νάουσας: Που βρίσκεται το θέμα της αποχέτευσης του κάμπου

Ερώτηση για το θέμα της αποχέτευσης του κάμπου κατέθεσε ο Αμανάτσιος Αμανατίδης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Παίρνοντας τον λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Τασιώνας είπε ότι τα εσωτερικά δίκτυα έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η ολοκλήρωση της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού. Η κατασκευή του βιολογικού καθυστέρησε, είπε ο κ. Τασιώνας, λόγω της εξαγοράς της αναδόχου εταιρείας από άλλη εταιρεία όπως τώρα οι εργασίες προχωρούν γρήγορα.

"Πρέπει να πιεστεί η εταιρεία να ολοκληρώσει γρήγορα τις εργασίες" είπε ο κ. Κουτσογιάννης διότι αν δεν ολοκληρωθούν έως το καλοκαίρι θα υπάρξει πρόβλημα με την χρηματοδότηση.

Ο κ. Τασιώνας είπε ότι τα χωριά που μένουν χωρίς αποχέτευση, Λευκάδια, Μονόσπιτα, Ζερβοχώρι (Άνω και Κάτω) και Πολλά Νερά, έχουν έτοιμες μελέτες και απομένει η νέα διοίκηση να αναζητήσει χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την κατασκευή δικτύων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος είπε ότι για Ροδοχώρι, Αροχώρι και Αρχάγγελο υπάρχει πρόβλημα σύνδεσής τους με τον βιολογικό και θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση (μικρούς βιολογικούς για Ροδοχώρι και Αρκοχώρι και σύνδεση με Πέλλα για τον Αρχάγγελο).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69