tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε διοικητική αργία ο Δήμαρχος Νάουσας - Κουτσογιάννης: "Έωλη η απόφαση"

Σε διοικητική αργία έθεσε τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. Σε δήλωσή του ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρει:

«Χθες το μεσημέρι, μου επιδόθηκε απόφαση του γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης με την οποία με θέτει σε διοικητική αργία.

Πρόκειται για μια εκτρωματική απόφαση που καταλύει κάθε έννοια κράτους δικαίου προερχόμενη από τις πιο σκοτεινές εποχές που έχει ζήσει αυτός ο τόπος.

Προβαίνοντας σε πρόδηλη παράβαση της κείμενης νομοθεσίας εφηύρανε οικονομική ζημία από την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος «Κιόσκι» και ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης έκρινε απολύτως εσφαλμένα καθ υπέρβαση των ορίων της αρμοδιότητας του, πως ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πρέπει να τεθεί σε αργία. Πρόκειται για μια πρωτοφανή πραξικοπηματικού χαρακτήρα απόφαση, η οποία αντίκειται στην ξεκάθαρη λαϊκή εντολή.

Δηλώνω, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν με πτοεί καμία έωλη απόφαση. Άμεσα, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για την αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας, της τιμής μου και του σεβασμού της λαϊκής εντολής που δόθηκε προς το πρόσωπο μου στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι δε υπεύθυνοι γι αυτή την απόφαση – παρωδία, την οποία διαδώσανε πριν καν φτάσει στα χέρια μου θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Τιμώντας την λαϊκή ετυμηγορία και την ευθύνη που μου ανέθεσαν οι συνδημότες μου, δηλώνω, πως μέχρι την τελική δικαίωση παραμένω, άοκνος εργάτης, της προαγωγής των συμφερόντων του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους άπειρους συνδημότες μου που από χθες το μεσημέρι, με έχουν πλημμυρίσει με συναισθήματα αγάπης και δηλώνουν την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο μου για την αποκατάσταση της αδικίας που έχει συντελεστεί».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69