tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Ημαθίας την Τετάρτη

Μετά την σημερινή επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καύσωνας), την έκδοση του χάρτη κινδύνου πυρκαγιάς όπου προβλέπεται για
αύριο Τετάρτη 26-07-2023 ότι η κατηγορία κινδύνου θα είναι 4 (πολύ υψηλή) για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας και 3 (υψηλή) για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Νάουσας και κατόπιν της εισήγησης της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ημαθίας και τη σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Βέροιας και του Δασαρχείου Νάουσας εξακολουθούν να ισχύουν οι αποφάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας για τα δυο Δασαρχεία Βέροιας και Νάουσας.

Οι παραπάνω αποφάσεις αφορούν τις περιοχές NATURA, άλση, αλσύλλια, πάρκα, δασικά οικοσυστήματα κλπ., όπως ορίζονται στις διάταξεις του Ν.998/1979 (Α’289),
εξαιρουμένης της περιοχής εντός του άλσους Αγίου Νικολάου του Δήμου Νάουσας παραπλεύρως του ποταμού, με την ταυτόχρονη δέσμευση του Δήμου Νάουσας για 24ωρη εποπτεία, και έχουν ισχύ από αύριο Τετάρτη 26-07-2023 στις 07:30 π.μ. και μέχρι ανακλήσεών τους.

Επιπρόσθετα, αυξάνονται οι περιπολίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Ημαθίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, των Δασαρχείων Βέροιας και Νάουσας, των Εθελοντικών Οργανώσεων και όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών για την προστασία των Δασών.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση προς στους συμπολίτες μας:

1. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς.

2. Να παρακολουθούν τις πληροφορίες για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και στους επίσημους λογαριασμούς του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Facebook και στο Twitter.

3. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιούν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Τέλος, παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69