tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κριτική Παπαγιάννη στην Δημοτική Αρχή με...άσφαιρα πυρά και σκόρπιες σκέψεις

papagiannis giannis

Κριτική με "άσφαιρα πυρά" προσπαθεί να ασκήσει με ανακοίνωσή του στην Δημοτική Αρχή ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης. Με ένα κείμενο σκόρπιων σκέψεων (μόνο το αγαπημένο του επιχείρημα με την Ρεπούση δεν χρησιμοποίησε) προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία που έδειξε στην συζήτηση του προϋπολογισμού (δεν έφυγε νωρίς αλλά δεν έκανε κιχ) και να επιτεθεί στην Δημοτική Αρχή. Ας δούμε τι λέει στην ανακοίνωσή του:

"Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την ομάδα που διοικεί το Δήμο Βέροιας ο "προϋπολογισμός" και το "πρόγραμμα δράσης" 2016. Επειδή πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε όχι από τις υποσχέσεις και την "παραμυθία" αλλά από τις πράξεις και τα αποτελέσματα νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Αποτυγχάνει παντού, δεν έχει σχέδιο, επιδεινώνει την καθημερινότητα των πολιτών. Παράλληλα εξυπηρετεί παρασκηνιακά αλλά και με θεσμικές εκτροπές "δικά" της παιδιά, όπως συνέβη, μεταξύ πολλών άλλων, στην πρόσφατη άδεια λειτουργίας καταστήματος που εκδόθηκε εν τάχει υπέρ πακιστανού υπηκόου, πελάτη συγκεκριμένου γραφείου μηχανικών, χωρίς να κληθούν σύμβουλοι της μειοψηφίας, ενώ μετά από λίγες μέρες ανακλήθηκε υπό τον φόβο των συνεπειών και μετά τις δικές μας πολιτικές καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα, μεταξύ υποδοχής στο δημαρχείο της πόλης μας τούρκων εθνικιστικών αιρετών, τραπεζώματος με τον τέως γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος εφήρμοσε τον ΕΝΦΙΑ , το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο αγροτικό πετρέλαιο, ο επικεφαλής της διοίκησης του Δήμου βρήκε χρόνο- αντί να εργαστεί για το καλό του τόπου και να λύσει χειροπιαστά κάποιο από τα τόσα θέματα- να παρευρεθεί σε εκδήλωση στη Βέροια της οργάνωσης του κου. Σώρρα, όντας παρών με τη θεσμική του ιδιότητα, σε "ελλανικές" διαδικασίες που δεν συνάδουν με την ορθόδοξη, χριστιανική πίστη του Ελληνισμού. Δυστυχώς δεν πρόκειται για αστείο αλλά για τον επικεφαλής της διοίκησης της ιδιαίτερης πατρίδας μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69