tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα δικαστήρια Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και Γιάννης Αγγέλογλου

xaroyla

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατάθεσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιάννης Αγγέλογλου κατά της πρώην δημάρχου Χαρούλας Ουσουλτζόγλου. Η κ. Ουσουλτζόγλου είχε υποστηρίξει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα εξής:

 

«Αν ο κύριος Αγγέλογλου δεν αναλώνονταν στο να καταθέσει αγωγές, κάθε μέρα, τέλος πάντων, μπορεί να είναι και υπερβολή το κάθε μέρα, άντε να πω κάθε βδομάδα εναντίον μας ή και να συγγραφεί δυσφημιστικά κείμενα γιατί και σήμερα έχει ένα, το οποίο είναι απολύτως απαράδεκτο και προχθές που γινόταν το δικαστήριο στο Σέλι άνω Σέλι, ήτανε σε δύο δικαστήρια, εναντίον μας, ένα στη θεσσαλονίκη και ένα στη Βέροια, και δεν προλάβαινε σε ποιο θα πάει, λοιπόν, θα μπορούσε - γιατί έχει μυαλό - θα μπορούσε να καταθέσει κι ενδιαφέρουσες απόψεις όπως ορισμένες σαν αυτές που είπε και με τις οποίες συμφωνώ και το είχα πει και δημόσια στην Κεντρική Ένωση Δήμων, διαχωρίζοντας τη θέση μου από τους άλλους». Ο κ. Αγγέλογλου υποστηρίζει ότι δεν δεν καταθέτει καθημερινά αγωγές, ούτε και συντάσσει δυσφημιστικά κείμενα, ενώ δεν καταθέτει σαν μάρτυρας σε διάφορα δικαστήρια και γι αυτό τον λόγο προσέφυγε στην δικαιοσύνη.

Η κ. Ουσουλτζόγλου ζήτησε και εξασφάλισε από τον δήμο Βέροιας νομική εκπροσώπηση αφού το αίτημα της εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69