tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Μπήκαν σε λειτουργία τα δημοτικά ποδήλατα

Τοποθετήθηκαν στις αφετηρίες τους (Πλατεία Ωρολογίου, Πλατεία Ελιάς, Πάρκο Αγίων Αναργύρων και Πλατεία Κόρακα) τα δημοτικά ποδήλατα της Βέροιας. Για να μπορέσει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει, θα πρέπει να συμπληρώσει μια αίτηση σε ένα από τα συνεργαζόμενα κεντρικά καταστήματα (Κριαράς στο ρολόι, Μακόζα καφέ στην Μητροπόλεως, Εληά καφέ, Κάμελοτ καφέ και Αντώνιος Μπιζέκης, περίπτερο - ψιλικά, στην Βενιζέλου 41) και να λάβει την κάρτα χρήσης. 

Η κάρτα χρήσης θα "φορτώνεται" ηλεκτρονικά με χρήματα για να μπορεί ο χρήστης να κάνει χρήση του δημοτικού ποδηλάτου. Το κόστος χρήσης έχει ως εξής: Η πρώτη μισή ώρα είναι δωρεάν ενώ από εκεί και μετά ο χρήστης χρεώνεται 0,30€ για κάθε μισάωρο χρήσης.

Επίσης, ο δήμος έχει συμβληθεί με εταιρεία η οποία θα συντηρεί τα ποδήλατα αλλά και θα φροντίζει να βρίσκονται σε όλους τους σταθμούς. Επίσης θα αναλάβει την ηλεκτρονική ενημέρωση του κοινού. Σε ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί θα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για την χρήση των ποδηλάτων.

"Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει και θα προσαρμοστούμε ανάλογα σε ότι χρειαστεί" σχολίασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέκος Τσαχουρίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69