tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Αντώνης Μαρκούλης στο "Εξ αποστάσεως" - Ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα της πανδημίας και σχολιάζει την διοίκηση του δήμου Βέροιας

Στη νέα εκπομπή "Εξ αποστάσεως" του Πληροφοριοδότη, καλεσμένος ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μαρκούλης.

Στην συνέντευξή του άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της πανδημίας και σχολίασε το έναν χρόνο διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής.

Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας, υποστήριξε ότι μετά το πρώτο κύμα θα έπρεπε να λάβει μέτρα πρόληψης. Δεν έλαβε περισσότερα μέτρα πρόληψης σημείωσε και πρόσθεσε ότι παραμέλησε την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Σημείωσε ακόμη ότι η αποζημίωση επιχειρήσεων και εργαζομένων δεν ήταν στον βαθμό που έπρεπε. Για την διαφημιστική καμπάνια "Μένουμε σπίτι" σχολίασε ότι ήταν υπερβολική αλλά και άνιση η κατανομή της. Επίσης επέρριψε ευθύνη στην κυβέρνηση γιατί δεν εξασφάλισε μεγαλύτερη χρηματοδότηση από την ΕΕ για την πανδημία.

Ο κ. Μαρκούλης τόνισε ακόμη ότι εν μέσω πανδημίας δεν μπορεί να γίνονται αλλαγές στον πτωχευτικό κώδικα και να χάνεται η προστασία της πρώτης κατοικίας. Τέλος όσον αφορά τον περιορισμό στις συναθροίσεις για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού από τις πορείες για το Πολυτεχνείο, τόνισε ότι ήταν αχρείαστη η διαταγή του αρχηγού της Αστυνομίας γιατί υπήρχε ήδη πρόβλεψη από το νομοθετικό πλαίσιο. Πρόσθεσε ότι η ΝΔ με την σπουδή που έδειξε, έκανε μια επίδειξη δύναμης εν όψει μελλοντικών διεκδικήσεων των λαϊκών στρωμάτων. 

Κριτική στην δημοτική αρχή

Σχολιάζοντας το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, ο Αντώνης Μαρκούλης είπε δεν έχει σχεδιάσει ένα μεγάλο έργο για τον δήμο και της λείπουν τα έργα πνοής. Για την συνεργασία των παρατάξεων Βοργιαζίδη - Μπατσαρά, είπε ότι το κοινό τους στοιχείο είναι η έλλειψη οράματος και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε λόγος καθόδου της κ. Μπατσαρά στις εκλογές επειδή προεκλογικά εκθείαζε τον δήμαρχο και δεν είχε κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμά της. Για τον κ. Βοργιαζίδη σχολίασε ότι πλέον ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Δεξιάς και πέρασε τις εξετάσεις διοργανώνοντας συλλαλητήρια για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποια είναι τα αδύνατα σημεία της Βέροιας, είπε ότι η πόλη δεν είναι λειτουργική και υστερεί σε θέματα μετακινήσεων, στάθμευσης, καθαριότητας. Επίσης είπε ο κ. Μαρκούλης, το κοιμητήριο της πόλης δεν καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών, δεν υπάρχει δημοτικό κολυμβητήριο, δεν έχουν αξιοποιηθεί τα τουριστικά αξιοθέατα ενώ τα χωριά του δήμου είναι χωρίς αποχέτευση.

Αναφορικά με την πρόσφατη διεκδίκηση του παλαιού δικαστικού μεγάρου, είπε ότι έγινε μια ενέργεια για εντυπωσιασμό και φωτογράφηση και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. 

Τέλος σε ερώτηση για το τι δρόμο θα ακολουθήσει στην πολιτική στο μέλλον, είπε ότι έως το 2023 θα βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. "Θα υπηρετήσω τους πολίτες από την θέση που θα κληθώ. Είναι πρόωρο να πω που θα είμαι στις επόμενες εκλογές. Θα δώσω το παρόν εκεί που θα κληθώ" απάντησε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69