tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τους άξονες και τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς (βίντεο)

Τους άξονες του προγράμματός του και τα γενικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου του, παρουσίασε την Τρίτη το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Νέα εποχή – αλλάΖΟΥΜΕ». Όπως τόνισε ο κ. Κορωνάς, το ψηφοδέλτιο θα είναι ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό  και θα επιδιώξει να λάβει στήριξη από πολιτικά κόμματα.

«Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον δήμο όλοι μαζί. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια στασιμότητα και αυτό σημαίνει ότι πάμε προς τα πίσω. Στόχος μας να αλλάξει το κλίμα και το πνεύμα στον δήμο. Να αλλάξει σελίδα ο δήμος και γι αυτό χρειάζεται ένα σχέδιο ουσίας» είπε ο κ. Κορωνάς και πρόσθεσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές εντός εξαμήνου θα εκπονηθεί ένα επιχειρησιακό σχέδιο.

Όσον αφορά τους άξονες του προγράμματος, ο κ. Κορωνάς ανέφερε:

1. Διαφάνεια και συμμετοχή όλων στην διαμόρφωση των εξελίξεων στον δήμο. Θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν διαδικτυακά στην διαμόρφωση αποφάσεων.

2. Περιβάλλον: Ο μεγάλος στόχος είναι η ανάπλαση της κοίτης του Τριποτάμου. Επίσης θα δοθεί έμφαση στα πάρκα και τους κοινόχρηστους χώρους.

3. Κοινωνικήπρόνοια: Στόχος είναι η κοινωνική αναδοχή. Μέσα από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, ο συντονισμός εθελοντικών ομάδων με στόχο την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

4. Παιδεία και νεολαία: Θα δοθεί μεγάλο βάρος στα σχολεία και θα διεκδικηθεί η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Επίσης θα δοθεί στέγη σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Στόχος είναι επίσης η διεκδίκηση πανεπιστημιακής σχολής και μεταπτυχιακού τμήματος.

5. Αθλητισμός: Βασικός στόχος παραμένει ο μαζικός αθλητισμός και στις προτεραιότητες είναι η νομιμοποίηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης στόχος είναι η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων, αν είναι δυνατόν μια κάθε μήνα. Άλλος στόχος είναι η δημιουργία ανοικτού κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ στο Μακροχώρι και η κατασκευή νέων χώρων άθλησης.

6. Δημιουργία δήμου – πόλης με την αναδιοργάνωση του οργανισμού του δήμου.

7. Μικρά δημαρχεία στις πρωτεύουσες των πρώην καπποδιστριακών δήμων. Μια φορά την εβδομάδα θα υπάρχει παρουσία του δημάρχου ή αντιδημάρχου που θα καταγράφει τις ανάγκες των δημοτών.

8. Πολιτισμός: Ισχυρή ΚΕΠΑ με προγραμματισμό εκδηλώσεων με στόχο την εξωστρέφεια. Θα δημιουργηθεί από νωρίς το καλεντάρι εκδηλώσεων όλης της χρονιάς.

9. Εμπόριο – επιχειρηματικότητα: Στόχος είναι η υποστήριξη της πρότασης για δημιουργία Open Mall. Η πρόταση ταιριάζει στην ταυτότητα της πόλης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69