tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελένη Καζελίδου: "Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των παιδιών και της οικογένειας"

Μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας διεκδικεί στις φετινές εκλογές η γνωστή παιδίατρος Ελένη Καζελίδου. Όπως αναφέρει σε συνέντευξη της στον "Πληροφοριοδότη", αρχικά αιφνιδιάστηκε από την πρόταση που δέχθηκε αλλά μετά από σκέψη απάντησε θετικά έχοντας ως στόχο να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. Στην συνέντευξη που παραχώρησε εξηγεί τον λόγο που επέλεξε το ψηφοδέλτιο του Κώστα Βοργιαζίδη και αναπτύσσει τα ζητήματα που έχει ως προτεραιότητες αν εκλεγεί δημοτική σύμβουλος.

  1. Ποιο ήταν το ερέθισμα που σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα κοινά του δήμου Βέροιας;

Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε η πρόταση πριν από ενάμιση χρόνο περίπου χωρίς να το περιμένω. Αρχικά αιφνιδιάστηκα , αλλά εκ των υστέρων , σκέφτηκα ότι πραγματικά θα μπορούσα να προσφέρω σε πολλούς τομείς και ιδιαίτερα στην υγεία και την παιδεία. Με  ενδιαφέρει πολύ η βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας. Είναι μια εσωτερική ανάγκη που υπάρχει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Η διαρκής προσπάθεια με υπομονή, επιμονή και δράση, ώστε οι άνθρωποι γύρω μου να μπορούν να ζουν όσο γίνεται καλύτερα επεκτείνεται και στα κοινά.   

  1. Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη;

Αντικειμενικά , είναι ο πιο δυνατός συνδυασμός, ο οποίος δημιουργήθηκε σταδιακά και όχι την τελευταία στιγμή. Απαρτίζεται , ως επί το πλείστον , από αξιόλογα άτομα που μπορούν να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα του δήμου μας. Ο επικεφαλής της παράταξης και νυν δήμαρχός μας,  Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης , είναι ένα αξιόλογο άτομο , με διάθεση για εξέλιξη, δεκτικός σε καινοτόμες ιδέες . Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συμμετέχω στον συγκεκριμένο συνδυασμό. 

kazelidou_syn_1.jpg

  1. Μια επιτυχημένη γιατρός όπως εσείς, ποια ζητήματα θα έβαζε στις πρώτες προτεραιότητές της αν εξασφάλιζε τον Οκτώβρη την εκλογή της;

Το να ασκείς το επάγγελμα της παιδιάτρου σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζεις άμεσα τα προβλήματα των πολιτών στον τομέα της υγείας , και όχι μόνο. Η σχέση παιδιάτρου – γονέων είναι ιδιαίτερη , ιδιαίτερα ουσιαστική. Ως παιδίατρος νιώθω τα καθημερινά προβλήματα της κάθε οικογένειας .

Πιστεύω , λοιπόν , ότι  αν εκλεγώ θα μπορούσα να βοηθήσω ουσιαστικά σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των παιδιών και κατ’ επέκταση  όλης της οικογένειας.

Όπως συνηθίζω να λέω , οι γονείς από μόνοι τους μας ανοίγονται, νιώθουν άνετα, μας εμπιστεύονται , μας «βάζουν μέσα στο σπίτι τους, »

Πιστεύω λοιπόν πως με πολύ χαρά , όρεξη και αποφασιστικότητα , αλλά και με τις γνώσεις μου θα μπορούσα να συνεισφέρω στον τομέα της υγείας και της παιδείας.

kazelidou syn 3

  1. Ως γιατρός, έχει δυνατότητες παρέμβασης ο δήμος στον τομέα της υγείας;    

Πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση… Φυσικά και έχει. Με άτομα έμπειρα  και καταρτισμένα μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να συμβάλλει τόσο στην πρόληψη όσο και στην βελτίωση της υγείας των πολιτών με προγράμματα ενημέρωσης και διάφορες δράσεις. Έχω πολλά  στο μυαλό μου και εύχομαι πραγματικά να μου δοθεί η ευκαιρία να παλέψω γι’ αυτά. 

kazelidou syn 4

  1. Ως μητέρα μικρών παιδιών, πιστεύετε ότι ο δήμος που μπορεί να έχει παρεμβάσεις στο θέμα της εκπαίδευσης;

Ζούμε σε μια υπέροχη πόλη, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτά. Πιστεύω ότι ο δήμος μπορεί να παρέμβει στον τομέα της εκπαίδευσης με πολλούς τρόπους, όπως με την βελτίωση των δομών αλλά και με διάφορες δράσεις ενημέρωσης στα σχολεία. Είμαι βεβαία ότι γίνονται προσπάθειες συνεχώς . Μιλώντας, όμως , καθημερινά με μητέρες , γίνομαι αποδέκτης αρκετών προβλημάτων που αφορούν τα κτίρια στέγασης των σχολείων και όχι μόνο . Ως μητέρα και η ίδια συμμερίζομαι την αγωνία τους.

kazelidou syn 2

  1. Υπάρχουν πράγματα στην Βέροια που θα θέλατε να αλλάξουν την 5ετία που έρχεται;

Φυσικά και θα ήθελα να αλλάξουν αρκετά πράγματα τα επόμενα χρόνια. Αγαπώ την πόλη μου, συναναστρέφομαι καθημερινά με συνδημότες μου και αντιλαμβάνομαι τα καθημερινά προβλήματα. Αλλαγές προς το καλύτερο μπορούν να γίνουν σε πολλούς τομείς. Όπως συνηθίζω να λέω , πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς.

Θέλω να καταθέσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου δουλεύοντας εντατικά και κυρίως αποτελεσματικά,  με στόχο να αλλάξει προς το καλύτερο η Βέροια μας σε εικόνα και λειτουργία.

  1. Κλείνοντας, για ποιο λόγο οι πολίτες να επιλέξουν τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» και όχι κάποιον άλλο;

Πιστεύω,  πολύ απλά, ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τους πολίτες. Ο συνδυασμός μας συγκροτήθηκε με προσοχή από τον επικεφαλής Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο οποίος προάγει και τονίζει την σημαντικότητα της ομαδικότητας  και της συνεργασίας . Ο συνδυασμός μας  είναι ανεξάρτητος και απαρτίζεται από άτομα που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, αλλά έχουν έναν κοινό στόχο: Να εργαστούν για την πόλη μας και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69