tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνέντευξη στην Hellenic News of America έδωσε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος: «Μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Βέροιας να συμμετάσχει στην Hermes Expo»

Συνέντευξη σε μια από τις κορυφαίες εφημερίδες της Ελληνικής Ομογένειας έδωσε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Δράσης με Γνώση» μίλησε στην Hellenic News of America και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Φιλίππα Βλαστού.

Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά του Δήμου Βέροιας και για το νέο Μουσείο Αιγών που είναι πραγματικά ένα στολίδι!

Παράλληλα ανέφερε πως είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο μας, κάποια στιγμή να συμμετάσχει στην Hermes Expo. Πρόκειται για μια Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, με την συμμετοχή χιλιάδων εκθετών και επισκεπτών απ' όλο τον κόσμο.

Η έκθεση αυτή (αφορά κυρίως τον τομέα Τροφίμων-Ποτών) διοργανώνεται σε ετήσια βάση με τη συμμετοχή συλλογικών φορέων της αγοράς και επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, με σκοπό την προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και την επιχειρηματική δικτύωση.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Ακριβόπουλος στον σύνδεσμο: https://hellenicnews.com/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69