tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Θανάσης Αποστολόπουλος - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο Θανάσης Αποστολόπουλος. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Ονομάζομαι Αθανάσιος Αποστολόπουλος . Γεννήθηκα Στα Ριζώματα Ημαθίας το έτος 1965. Είμαι δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια συμμετέχω ενεργά στα κοινά. Tο έτος 1998 ήμουνα υποψήφιος Δήμαρχος Μακεδονίδος, ενώ το έτος 2014 συμμετείχα ως εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, επιφορτιζόμενος των Οικονομικών θεμάτων αυτής. Ταυτόχρονα ήμουνα Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου αυτής.

Την ίδια χρονιά ήμουνα υποψήφιος Βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαικής ενότητας στην Ημαθία, επιτυγχάνοντας το πέμπτο καλύτερο ποσοστό που έλαβε αυτή Πανελλαδικά.

Τα έτη 2014-2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Μπέκη Ενεργοί Πολίτες. Επίσης την ίδια χρονική περίοδο εκλέχθηκα δύο φορές Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, έχοντας την εκτίμηση σχεδόν του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τώρα συμμετέχω στα κοινά με το συνδυασμό δράση με γνώση του νυν Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, θέλοντας να συμβάλλω με όσες δυνάμεις διαθέτω στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη του ορεινού όγκου των Πιερίων και των απομακρυσμένων χωριών αυτού, αλλά και της υπόλοιπης περιοχής του Δήμου Βέροιας, ώστε να αποκτήσει αυτή μια νέα δυναμική τροχιά και πορεία. Επίσης θέλω να ασχοληθώ με τα κοινωνικά και ιατροκοινωνικά ζητήματα του Δήμου Βέροιας, επιθυμώντας να είναι υπαρκτή και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας η πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα.

Είμαι παντρεμένος με τη Mαρία Μάσα και έχουμε μία κόρη.

Το τηλέφωνό μου είναι 6973096328 και το Μέιλ μου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69