tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Κόγιας: "Όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε σχέδια και λύσεις για τα προβλήματα του δήμου"

Την υποστήριξη του εκλογικού σώματος ζητά με δήλωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση", Γιώργος Κόγιας. Στην δήλωσή του αναφέρει:

"Η αγάπη μου για τη Βέροια, την πόλη στην οποία μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και μεγαλώνω τα παιδιά μου, αλλά και για τα χωριά που αποτελούν τον Δήμο, τα οποία επισκέπτομαι συχνά λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, με ώθησε να συμμετάσχω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως μέλος του συνδυασμού "Δράση με Γνώση" υπό την ηγεσία του Κ. Βοργιαζίδη.

Σας ζητώ την ψήφο σας, ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών να μπορέσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε και να προωθήσουμε σχέδια και λύσεις για τα προβλήματα της πόλης και των χωριών της. Οι ενεργοί πολίτες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο ενός επιτυχημένου Δήμου, και η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνουμε είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Στην κάλπη, σας ζητώ έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησής σας. Έτσι, μπορούμε να συνεργαστούμε τα επόμενα 5 χρόνια και να δημιουργήσουμε έναν Δήμο φιλικό για τους πολίτες του, σταθερό και με επαγγελματικές ευκαιρίες που θα κρατήσουν τα παιδιά μας εδώ. Τέλος, θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας προσιτή για τους επισκέπτες, προβάλλοντας τις πολλές αξίες που διαθέτει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69