tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" ο Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, είναι ο Βεροιώτης γιατρός Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Είμαι Βεροιώτης οικογενειάρχης, γιος του Νικολάου και της Λίτσας Παπαχαραλάμπους, το γένος Μούμογλου. Με την σύζυγό μου Μαρία Γκασνάκη έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, την Λίλη, τον Νίκο και την Αντωνία.

• Ασκώ την ιατρική επί σχεδόν 30 χρόνια, έχοντας εκπαιδευτεί μακροχρόνια στην Αγγλία. Είμαι μαιευτήρας & γυναικολόγος, εξειδικευμένος στην Γυναικολογική Ογκολογία, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της Νομικής Σχολής, στο Ιατρικό Δίκαιο.

• Υπηρέτησα την θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό ως ΔΕΑ ιατρός των Καταδρομών στην ΒΜΚ, και διατελώ μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ημαθίας.

• Θεωρώ ότι ο εθελοντισμός και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι βαθιά ριζωμένα στον χαρακτήρα μου. Ως Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Ημαθία και ενεργό μέλος της Προσκοπικής Κίνησης, έχω δεσμευτεί στην υπηρεσία της κοινότητας μας.

• Ανέπτυξα έντονη οικολογική συνείδηση ως μάχιμο μέλος Ομάδας Διάσωσης Άγριας Ζωής. Η πίστη μου στη Βιώσιμη Ανάπτυξη με οδηγούν να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο για τη Βέροια.

• Είμαι πεπεισμένος ότι η ευρεία συνεργασία μεταξύ όλων των συλλόγων και οργανώσεων της πόλης μας και των τοπικών κοινοτήτων είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας.

• Στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη, δεσμεύομαι να ενώσω τις δυνάμεις μας, να ακούω τις ανάγκες σας και να δουλέψω ακούραστα για το καλό του τόπου μας. Κατανοώ πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια πόλη που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών της, μια πόλη βιώσιμη, που προσφέρει ασφάλεια, πρόοδο και ευκαιρίες για όλους.

• Θέλω να δημιουργήσουμε μαζί μια Βέροια που θα είναι περήφανη για το παρελθόν της, αλλά και αισιόδοξη για το μέλλον της. Με σεβασμό και έμφαση στις ανάγκες και στις δυνατότητες ανάπτυξης της κάθε τοπικής κοινότητας. Κάθε φωνή, κάθε ιδέα, κάθε προσδοκία σας είναι σημαντική για μένα. Κάθε κριτική θα αποτελέσει μία ακόμη ευκαιρία για πρόοδο. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Σας προσκαλώ να με εμπιστευτείτε, να μοιραστείτε το όραμά σας για τη Βέροια και να δουλέψουμε χωρίς συμβιβασμούς, χέρι-χέρι για το κοινό μας καλό".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69