tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Συμεωνίδης: "Ο ρόλος των νέων είναι κρίσιμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης"

Την είσοδό του στην τοπική πολιτική σκηνή και στα δρώμενα του δήμου Βέροιας αποφάσισε ο Γιώργος Συμεωνίδης. Ως νέος άνθρωπος, με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές και διάλεξε τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη. Για την απόφασή του, τα όνειρά του και την επιλογή συνδυασμού, μίλησε στον "Πληροφοριοδότη". Δείτε τι μας είπε:

Ποιο ήταν το ερέθισμα που σε ώθησε να ασχοληθείς με τα κοινά του δήμου Βέροιας;

Η πρώτη μου επαφή με την πολιτική ήταν όταν ο θείος μου, Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στη Βέροια. Εγώ βέβαια ήμουν μικρός σε ηλικία, αλλά μου έδωσε το μικρόβιο και με ενέπνευσε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αρχικά, συμμετείχα στις σχολικές εκλογές, όπου εκλεγόμουν πρόεδρος και αντιπρόεδρος 15μελούς. Έπειτα, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο πανεπιστήμιο, όπου σπούδασα Διεθνή Πολιτική και Οικονομία, συμμετείχα σε εθελοντικές ομάδες και προσομοιώσεις για πολιτικοοικονομικά θέματα ως μέλος και ως ερευνητής, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αυτές οι εμπειρίες με έκαναν να εμβαθύνω ακόμη περισσότερο στον χώρο της πολιτικής και φυσικά απέκτησα το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη μου. Η πεποίθηση ότι μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξή της με έκαναν να ασχοληθώ με τα κοινά του δήμου μας.

Γιατί επέλεξες τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη;

Επέλεξα τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του κ. Κώστα Βοργιαζίδη γιατί πιστεύω πως αντιπροσωπεύει μια ισχυρή ηγεσία, με έμπειρο Δήμαρχο που έχει αποδείξει την δέσμευσή του για τη βελτίωση της Βέροιας. Επιπλέον, στη συγκεκριμένη παράταξη υπάρχουν άτομα με εξαιρετική κατάρτιση και εμπειρία όπου έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους για την εξέλιξη της πόλης μας. Η συνδυασμένη εμπειρία και η διάθεσή τους για δράση, καθιστούν την παράταξη μας μια ισχυρή δύναμη για τη μελλοντική ανάπτυξη της Βέροιας και είμαι πεπεισμένος ότι με αυτόν τον συνδυασμό μπορούμε να αναπτύξουμε περεταίρω το δήμο μας.

Πώς βλέπεις τον ρόλο των νέων στην τοπική κοινωνία;

Βλέπω τους νέους ως το μέλλον της τοπικής κοινωνίας, ο ρόλος τους είναι κρίσιμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή τους στις αποφάσεις και τις δράσεις που αφορούν την κοινότητά μας. Το μήνυμά μας προς τους νέους είναι ότι η φωνή τους είναι σημαντική, και μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο δίκαιης πόλης για όλους μας, οι ιδέες μας πρέπει να γίνονται πράξη! Εγώ προσωπικά, σκοπεύω να είμαι ο εκπρόσωπος και η φωνή της νεολαίας, που θα διασφαλίσει ότι οι φωνές και οι ανησυχίες των νέων θα ακούγονται στο δήμο!

Για έναν νέο, ποια είναι τα ζητήματα που βάζει στις πρώτες προτεραιότητές του αν εξασφάλιζε τον Οκτώβρη την εκλογή της;

Ως νέος υποψήφιος, επιδιώκω να επικεντρωθώ στις τοπικές ανάγκες του δήμου μας και της νεολαίας μας. Σκοπεύω να διατηρήσω μια ανοιχτή πλατφόρμα διαλόγου, όπου οι πολίτες θα μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους. Με την εξειδίκευσή μου στον τομέα των οικονομικών, θα εργαστώ σκληρά και για την βελτίωση των οικονομικών προοπτικών της πόλης μας, με οικονομικές μελέτες και προσέλκυση χρηματοδοτήσεων. Θα επικεντρωθώ στην αξιοποίηση και στην ανάδειξη των τοπικών πόρων, της πλούσιας πολιτιστικής και αρχαιολογικής ιστορίας μας και την φυσική ομορφιά προκειμένου να δημιουργήσουμε μια πιο δυναμική και ανεκτίμητη κοινότητα. Θα προωθήσω πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν το κοινωνικό χρώμα της Βέροιας. Θα παλέψω για την ενίσχυση των κοινωνικών προγραμμάτων που στηρίζουν τους ευάλωτους πολίτες. Τέλος θα εστιάσω στην βελτίωση και στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την κινητικότητα, να προσφέρουμε μια ανανεωμένη, δραστήρια και εξελιγμένη Βέροια.

Υπάρχουν πράγματα στην Βέροια που θέλεις να αλλάξουν την πενταετία που έρχεται;

Αρχικά, πιστεύω ότι η Βέροια είναι μια πόλη η οποία διαθέτει μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης. Θεωρώ πως έχει τις προοπτικές να γίνει ένας πανέμορφος χειμερινός, φθινοπωρινός και ανοιξιάτικος προορισμός και να γίνει μια ανταγωνιστική πόλη στον πλαίσιο του τουρισμού! Με αυτές τις προτεραιότητες, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη Βέροια μια ελκυστική πόλη για τους τουρίστες. Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ με πάθος και αφοσίωση και να συνεργαστώ με τους κατοίκους, τις κοινότητες και τους νέους για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και να αναδειχθεί η μοναδική ομορφιά της πόλης μας προς τον κόσμο.

Γιατί θα πρέπει οι πολίτες να δώσουν εμπιστοσύνη σε εσάς και ποιο είναι το μήνυμα σας;

Ο συνδυασμός μας σκοπεύει στη συνέχιση της επιτυχημένης δουλειάς που έχει γίνει στη Βέροια και στη δέσμευση για ακόμη περισσότερη πρόοδο και ανάπτυξη. Επίσης έχει εξαιρετικά στελέχη, αξιόλογα και εργατικά! Ο κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, έχει αποδείξει τις ικανότητές του στη δημόσια διοίκηση και την πολιτική. Εγώ προσωπικά ζητώ την εμπιστοσύνη του κόσμου και την στήριξη του σε νέους ανθρώπους. Το μήνυμα μου είναι ότι η πόλη μας χρειάζεται τη νέα γενιά, τις φρέσκες ιδέες, και το πάθος της νεολαίας. Ας δημιουργήσουμε μια κοινότητα που υπολογίζει τη νεολαία και υποστηρίζει την ανάπτυξή της, το μέλλον μας είναι επιλογή και η επιλογή είναι στο χέρι μας!

Κλείνοντας, μια ερώτηση για να σε γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος. Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου και για τον χαρακτήρα σου σε μικρές προτάσεις που να μην αφορούν την πολιτική.

- Η μέρα που έφτιαξα τον σύλλογο, το πρώτο μου πάρτι στη Βέροια, όταν έγινα νονός και όταν πήρα υποτροφία για το μεταπτυχιακό ήταν από τις καλύτερες της ζωής μου.

- Τρελαίνομαι για Μακαρονάδες και ποντιακά φαγητά.

- Η πρώτη μου μεγάλη ευθύνη, ήταν όταν έγινα υπεύθυνος και έπρεπε να βρω 20 άτομα προσωπικό σε Cocktail Bar της Βέροιας.

- Το One Piece είναι η αγαπημένη μου περιπέτεια.

- Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το «Πλούσιος μπαμπάς, φτωχός μπαμπάς»

- Η πρώτη προσομοίωση που συμμετείχα, μου άλλαξε την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης.

- Δεν μπορώ να μένω στάσιμος, θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι!

- Η φιλία είναι για μένα το Α και το Ω.

- Το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει, είναι όταν στα γενέθλια μου κανόνισα μια συναυλία στη Βέροια!

- Σε γλέντια πάντα μου αρέσει να χορεύω ποντιακά!

- Έχω δουλέψει σε πάνω από 20 καταστήματα εστίασης και το απολαμβάνω!

- Ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Eminem.

- Ανυπομονώ να δω τον Λεωνίδα (βαφτιστήρι μου) να σπουδάζει!

- Η οικογένεια μου είναι ο λόγος που θέλω να πετυχαίνω πράγματα στην ζωή μου, γιατί θέλω να είναι περήφανοι για μένα, έτσι σκεφτόμαστε οι Πόντιοι.

- Θέλω να αποδείξω πως όλα είναι δυνατά στη ζωή, αρκεί να το θέλουμε τόσο, ώστε να δουλεύουμε καθημερινά για αυτό!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69