tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ακριβόπουλος στο pliroforiodotis.gr: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας»

Άλλη μια εκλογκή μάχη στο πλάι του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Πληροφοριοδότη", μιλά για τις εκλογές της Κυριακής, την απήχηση που είχε η υποψηφιότητα του και στέλνει ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους. 

Δείτε τι μας είπε:

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνετε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση». Γιατί κάποιος να ψηφίσει Λεωνίδα Ακριβόπουλο;

Όσες και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι στη πορεία μου στα «δημοτικά δρώμενα» επιδείκνυα πάντα υπευθυνότητα και συνέπεια. Παράλληλα και η εμπειρία είναι ένα επιπλέον εφόδιο για την επόμενη ημέρα, το οποίο έχει αποκτηθεί με κόπο και επένδυση χρόνου. Τέλος είναι η θέληση και η όρεξη να παλέψεις για αυτά που πιστεύεις που αποτελεί τον καταλύτη για μια προσπάθεια που θα είναι άξια λόγου.

Την προηγούμενη Πέμπτη κάνατε μια προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο της Βέροιας, με πολλούς φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς σας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας. Πόσο χαρούμενος είστε για αυτό και με πόση ευθύνη σας γεμίζει αυτή η στήριξη;

Η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη ευθύνη συνάμα. Αλήθεια είναι ότι κατά την προεκλογική περίοδο έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο που σε ενθαρρύνει και σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις. Η συνάντηση που έγινε ήταν μια ευκαιρία να βρεθώ με ανθρώπους που θεωρώ φίλες και φίλους, οι οποίοι με χαρά βρέθηκαν κοντά μου και δίπλα  μου. Θα είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα ότι και αν συμβεί.

akrivopoulos 1552

Στην ομιλία σας, αναφερθήκατε στο συναίσθημα που είναι πιο δυνατό από την λογική και ότι θέλετε να πορεύεστε μ' αυτό στην ζωή σας. Πόσο εφικτό είναι να υπάρχει συναίσθημα στην πολιτική, την ώρα που οι δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται με γνώμονα την λογική;

Σε ιδανικές συνθήκες ισορροπίας θεωρώ ότι συναίσθημα και λογική πρέπει να συμβαδίζουν στην άσκηση διοίκησης. Ανάλογα με τις περιστάσεις, αυτός που διοικεί, πρέπει να προτάσσει το ένα ή το άλλο. Δεν είναι πάντα εύκολος ο δρόμος αλλά χρήσιμο είναι να γνωρίζεις τις δυσκολίες που σε περιμένουν στη γωνία και να είσαι προετοιμασμένος.

Μετά από 9 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, πόσο έτοιμος είστε να αναλάβετε μια θέση ευθύνης σε περίπτωση που σας εμπιστευτεί ξανά ο Δήμαρχος;

Είμαι απόλυτα έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. Έχω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που επιθυμώ να ηγούνται και θεωρώ ότι η καλή συνεργασία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Να πάμε ακόμη ψηλότερα, καθώς το έχουμε ανάγκη όλες οι Βεριώτισσες και οι Βεροιώτες.

Μόλις λίγα 24ώρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους σας, αλλά και σ’ εκείνους που θα επιλέξουν έναν άλλο υποψήφιο ή κάποιον άλλο συνδυασμό.

Τους εν δυνάμει ψηφοφόρους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη τους είτε αυτή συνδυαστεί με την εκλογή εμού και του συνδυασμού που συμμετέχω είτε όχι. Για τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που θα έχουν άλλη επιλογή, εκφράζω την ευχή μου να σταθούμε μετά την εκλογική μάχη, δίπλα δίπλα, δημιουργικά και εποικοδομητικά για τον Δήμο μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69