tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επανίδρυση του δήμου στη Νέα Εποχή

Γράφει ο Κυριάκος Θεοδωρίδης

Εάν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε λόγο για έναν υγιή , ισχυρό , και αντάξιο της ιστορίας του δήμο Βέροιας, θα πρέπει να μιλήσουμε συλλογικά και θεσμικά για έναν νέο διευρυμένο σε όλο του το γεωγραφικό αποτύπωμα δήμο.

Η βάση του θα στηρίζεται σε έναν νέο ολοκληρωμένο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ) με πλήρη κάλυψη των οργανικών θέσεων, που θα προκύψουν και που σχηματικά θα αποτυπώνεται σ ένα οργανόγραμμα ικανό να αγκαλιάζει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών με ιδιαίτερη έμφαση στα χωριά του δήμου που αποτελούν τον κύριο ζωτικό χώρο της πόλης.

Μόνο με μια ισχυρή λειτουργική μηχανή απαλλαγμένη από τις σημερινές παλαιοκομματικές νοοτροπίες που υπηρετούν συγκεκριμένες ομάδες, πρόσωπα και συμφέροντα μπορούμε να κάνουμε λόγο για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Με τους εργαζομένους να εργάζονται σ’ ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, προγραμματισμένο με πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας και συνεχείς μετεκπαιδεύσεις από τα υπάρχοντα προγράμματα επιμόρφωσης με πρωτοβουλία της διοίκησης.

Ο δήμος μας έχει ανάγκη από εργαζόμενους απαλλαγμένους από χειραγωγήσεις των διοικήσεων σε πλήρη απασχόληση, εφ’ όσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με την διοίκηση να προσφέρει τα μέσα ατομικής προστασίας και όλες τις παροχές που έχει υποχρέωση και όχι να πορεύεται στις ευκαιριακές επιλογές των δίμηνων ή οκτάμηνων συμβάσεων, που καθιστούν συμπολίτες μας όμηρους των διοικήσεων.

Αλλαγή νοοτροπίας και περιορισμός των πολιτικών προσώπων στον πραγματικό τους ρόλο δίχως να παριστάνουν τους υπηρεσιακούς προϊστάμενους προκειμένου να επιδείξουν για το φαίνεσθαι έργο, ή και να διαγκωνίζονται στην προσπάθεια εξασφάλισης αντιμισθιών , είτε να συμπληρώσουν το εισόδημά τους ή να εξασφαλίσουν τον βιοπορισμό τους.

Αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και δραστηριοποίησή του σε δημοκρατικό πλαίσιο, αξιοποίηση όλων των αιρετών ανάλογα με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Επιμορφωτικές δράσεις εργαζομένων και αιρετών με επισκέψεις σε δομές χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης για εκπαιδευτικούς λόγους και όχι σε ταξίδια αναψυχής.

Διαφάνεια & Συμμετοχή , περιβάλλον, ανάπτυξη και υποδομές, Κοινωνική πολιτική & Πρόνοια, Παιδεία & Νεολαία, Αθλητισμός, Λειτουργία Πόλης & Δήμου, Αποκέντρωση Χωριών & Γειτονιών, Πολιτισμός & Τουρισμός, Αγροτική οικονομία, εμπόριο και υπηρεσίες, είναι ένα σύνολο που επιβάλλεται να λειτουργήσουν σε ενιαία βάση και ασφαλώς σε πλαίσιο απόλυτης συνεργασίας με όλα τα θεσμικά όργανα επιμελητήρια, συλλόγους, σωματεία, στην περιφέρεια του δήμου του νομού της περιφέρειας.

Στις 8 Οκτωβρίου με την δύναμή σας αλλάζουμε τον τόπο μας !

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & υποψήφιο δήμαρχο τον ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΟΡΩΝΑ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69