tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα Άρη Ορφανίδη

Μετά το πέρας των εκλογών, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Άρης Ορφανίδης έκανε την εξής δήλωση:

"Ευχαριστώ εγκαρδίως όσους με στήριξαν στην πρώτη μου εκλογική απόπειρα στη δημοτική αυτοδιοίκηση. Εύχομαι να με γνωρίσουν και είμαι βέβαιος ότι θα τους πείσω για την επόμενη φορά ότι άξιζα την στήριξή τους κι όσους δεν το έκαναν, μέσα από την κοινωνική μου δράση. Ο έντιμος αγώνας μου θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο μέσα στα κοινωνικά δρώμενα ακάθεκτα, περήφανα και ανιδιοτελώς με αγάπη για τη Βέροια, όπως έκανα πάντα από το μετερίζι του κοινωνικού εθελοντισμού, του πολιτισμού και του τουρισμού. Η αξία όλων αποδεικνύεται μέσα στον στίβο της ζωής με γνώμονα την προσφορά, την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια. Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη στον δήμαρχο -τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη- ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας θητείας και στους εκλεγέντες συμβούλους για να δούμε τη Βέροιά μας πιο ψηλά με μόνο στόχο… μια πόλη-πρότυπο.


Δηλώνω παρών ώστε να εργαστούμε όλοι με αυτό το πρόταγμα. Και μην ξεχνάμε… η πρόοδος επιτυγχάνεται δια της συλλογικότητας μακριά από φαινόμενα πολιτικού αμοραλισμού και αριβισμού!
 
Ευχαριστώ τους φίλους και οικείους για τη στήριξη και ιδίως τον λατρεμένο παππού μου, στον οποίο χρωστώ τα πάντα, για την παρότρυνση να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα, υποσχόμενος να διατηρήσω με κάθε κόστος την ηθική ακεραιότητά μου, κόντρα στις εκμαυλιστικές σειρήνες".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69