tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρήματα από εργαζόμενους που ήταν στην σύνταξη και συνέχισαν να εργάζονται θα διεκδικήσει πίσω η ΔΕΥΑΒ

Χρήματα στην υπηρεσία θα κληθούν να επιστρέψουν εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Βέροιας που ενώ είχαν βγει στην σύνταξη συνέχισαν να εργάζονται και να λαμβάνουν κανονικά τον μισθό τους καθώς επίσης και το 70% της σύνταξής τους. Αυτό γνωστοποίησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Στέργιος Διαμάντης. Ο κ. Διαμάντης είπε ότι οι εργαζόμενοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα αλλά δεν τους δικαίωσε το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Διαμάντη οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα έπρεπε να φύγουν από την υπηρεσία, με την κατάθεση χαρτιών για σύνταξη και να επιστρέψουν  μόνο αν τους τους χρειαστεί η υπηρεσία και τους τους καλέσει να εργαστούν. Συγκεκριμένα, έπρεπε να υποβάλλουν την παραίτησή τους πριν βγουν στην σύνταξη, να υποβάλλουν αίτημα στην ΔΕΥΑΒ για να συνεχίσουν να εργάζονται και αν η Επιχείρηση εγκρίνει το αίτημά τους να συνεχίσουν την εργασία τους, λαμβάνοντας όμως μισθό νεοδιοριζόμενου κι όχι αυτόν που ελάμβαναν πριν βγουν στην σύνταξη

Ο κ. Διαμάντης είπε ότι μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων, η ΔΕΥΑ θα ζητήσει πίσω τα επιπλέον χρήματα που έλαβαν οι συνταξιούχοι - εργαζόμενοι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69