tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας την Τρίτη 31/10/2023 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την μεταφορά θρυμματισμένων ογκωδών απορριμμάτων για κάλυψη έκτακτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στα αγροκτήματα Σφηκιάς και Ριζωμάτων Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντήρηση-επισκευή-αναβάθμιση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Νικομήδειας για δημιουργία εκθετηρίου τοπικής Πολιτιστικής κληρονομίας».

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης «Μελέτη για την εκπόνηση τοπογραφικών υπηρεσιών για τη διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας στο Κτηματολόγιο για τα έτη 2023-2024».

ΘΕΜΑ 6ο Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρων του Δήμου για την άσκηση αγωγής σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για την επιστροφή του τιμήματος που κατέβαλε ο Δήμος Βέροιας για την αγορά οικοπέδων στο ΟΤ 422δ της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 7ο Ορισμός ή μη δικηγόρου για χειρισμό υποθέσεων Κτηματολογίου του Δήμου Βέροιας

ΘΕΜΑ 8ο Αποδοχή ή μη δωρεάς από τον Δήμο Βέροιας ακινήτου στο Ο.Τ. 442β της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 9ο Αποδοχή ή μη αιτήματος του Κ.Δ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69