tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός της εβδομάδας ανακοινώνει τις αντιδημαρχίες ο Δήμαρχος Βέροιας - Σε ποιους θα στηριχθεί

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα διοίκησης (δέκα αντιδημαρχίες) από τον δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Βέροιας έχει καταλήξει στις επιλογές του και τις επόμενες ημέρες, πριν την Πρωτοχρονιά, θα ανακοινώσει το νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο δήμος Βέροιας έχει δέκα αντιδημαρχίες, οκτώ έμμισθες και δυο άμισθες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βοργιαζίδης θα διατηρήσει όλα τα αντικείμενα των προηγούμενων ανδτιδημάρχων όπως ήταν και οι δυο νέες αντιδημαρχίες θα είναι η αντιδημαρχία Πολεοδομίας (δεν είναι ακριβώς καινούργια αφού και στο παρελθόν λειτούργησε για ένα διάστημα με αντιδήμαρχο τον Κώστα Παλουκίδη) και η αντιδημαρχία Αθλητισμού (το κομμάτι του αθλητισμού μετά την συγχώνευση του ΚΑΠΑ με τον δήμο θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητο από την κοινωνική πολιτική). Σύμφωνα με πληροφορίες, άμισθη αντιδημαρχία θα παραμείνει η Τουρισμού και θα οριστεί ως τέτοια και η αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Ως προς τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιηθούν στις θέσεις διοίκησης, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι την πρώτη χρονιά, δεν θα τοποθετηθούν σε θέσεις διοίκησης οι νεοκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι (ενδεικτικά αναφέρουμρ ότι νέοι δημοτικού σύμβουλοι είναι οι Γιώργος Τσιλογιάννης, Μιχάλης Χασιώτης, Χρήστος Βοργιάδης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Κώστας Σαμανίδης, Πέτρος Βασιλείου). Ο Κώστας Βοργιαζίδης θα ορίσει τους παλιότερους με στόχο να δώσει χρόνο στους νέους να δουν και να μάθουν πως λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του. Σε θέσεις διοίκησης θα τοποθετηθούν στον επόμενο «ανασχηματισμό». Με βάση αυτές τις πληροφορίες, σε θέσεις διοίκησης αναμένουμε τους Βασίλη Παπαδόποπουλο, Ηλία Τσιφλίδη, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, Στέλιο Ασλάνογλου, Λάζαρο Ασλανίδη, Γιώργο Μιχαηλίδη, Στέργιο Διαμάντη, Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, Μιχάλη Τζαφερόπουλο, Κώστα Βασιλειάδη, Λεωνίδα Ακριβόπουλο, Άρη Λαζαρίδη, Θανάση Δέλλα, Κώστα Ρίζο και Στάθη Κελεσίδη.

Όσον αφορά τις θέσεις διοίκησης, αυτές είναι 15. Εκτός από τις δέκα αντιδημαρχίες, υπάρχουν οι προεδρίες στα τέσσερα νομικά πρόσωπα του Δήμου (ΚΕΠΑ, ΔΕΥΑΒ, ΔΗΠΕΘΕ, ΔΗΒΡΕΣΤΑ) και φυσικά η προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Τέλος, η εγκατάσταση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και οι Δημαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69