tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 15 νέα σημεία στον δήμο Βέροιας

Δεκαπέντε νέα σημεία δωρεάν ασύρματου ίντερνετ θα αποκτήσει ο δήμος Βέροιας. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται σε 200 περίπου δήμους από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσα από το πρόγραμμα WiFi4GR.

Ενημερώνοντας τους δημοτικούς συμβούλους, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ανέφερε ότι έχει αναδειχθεί ανάδοχος στον διαγωνισμό του Υπουργείου και το έργο θα ξεκινήσει.

Όπως είπε ο κ. Γρηγοριάδης, ο δήμος Βέροιας δικαιούνταν βάσει προγράμματος 11 σημεία δωρεάν ασύρματης εισόδου στο ίντερντετ και κατάφερε να εξασφαλίσει άλλα τέσσερα.

Συγκεκριμένα, τα 11 σημεία που θα υπάρξει η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όταν ολοκληρωθεί το έργο είναι, η πλατεία Ωρολογίου, το πάρκο Αγίων Αναργύρων, το πάρκο της Ελιάς, το γήπεδο «Άλκης Καμπανός» στην περιοχή Βικέλα, η περιοχή Εργατικών Κατοικιών, το Φιλίππειο Γυμναστήριο και από ένα σημείο στην Πατρίδα, στον Διαβατό, στον Άγιο Γεώργιο και στο Μακροχώρι. Τα τέσσερα επιπλέον σημεία που εντάχθηκαν, είναι δυο στην Βεργίνα και δυο στο Σέλι, για τουριστικούς λόγους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69