tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δημήτριο Παπαγιαννίδη είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, παρόντος του Βουλευτή Ημαθίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ,  Στέργιος Διαμάντης και ο συνεργάτης του κ. Βεσυρόπουλου, Δημήτρης Μπιτέρνας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις χρηματοδοτήσεις μέσω του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2021-2027» για τα αρδευτικά δίκτυα και την αγροτική οδοποιία. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βέροιας ενημέρωσε τον Γ. Γραμματέα για την πορεία του έργου «Αρδευτικό δίκτυο Άμμου – Αγίας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 5,7 εκατ. ευρώ. Ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε πως η υδραυλική μελέτη του έργου για τη δημιουργία αρδευτικών δικτύων σε έκταση 3.850 στρεμ. έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η περιβαλλοντική της αδειοδότηση για την τελική υποβολή του φακέλου προς χρηματοδότηση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Βέροιας πληροφόρησε τον Γ. Γραμματέα ότι ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης μελέτης για την ορεινή αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Γεωργιανών, Ριζωμάτων, Σφηκιάς και Δασκίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69