tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Τι συζητήθηκε στην λογοδοσία διμήνου Μαρτίου - Απριλίου

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου. Ας δούμε τι ειπώθηκε:

Ο Παναγιώτης Χατζησάββας αναφέρθηκε στην παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ Βέροια υποστηρίζοντας την επιστροφή του στον δήμο για χρήση από τους δημότες. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος απάντησε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η πρόσβαση όλων των δημοτών στους αθλητικούς χώρους ενώ για το Δημοτικό Στάδιο, είπε ότι μετά τις γιορτές, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες εκεί, θα δοθεί προς χρήση στους δημότες.

Ο Πέτρος Σπυρόπουλος ρώτησε για την κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ στην Ελιά. Ο κ. Τζαφερόπουλος ανέφερε όλες τις εργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην εγκατάσταση.

Ο Κώστας Παλουκίδης ρώτησε για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την καλύτερη παραμονή των επισκεπτών στην Βέροια. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που κάνει ο δήμος για να διευκολύνει την παραμονή των επισκεπτών (ξεναγήσεις, τουριστικό υλικό καθαριότητα κ.α.). Για το θέμα στάθμευσης, ο κ. Ασλανίδης είπε ότι αυτό το διάστημα η Δημοτική Αρχή εξετάζει χώρους ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει περισσότερα τουριστικά λεωφορεία.

Ο Άρης Βενιόπουλος  ρώτησε να μάθει ποιες μεγάλες παρεμβάσεις σχεδιάζει ο δήμος Βέροιας. Απαντώντας ο δήμαρχος είπε ότι στην κορωνίδα των στόχων του δήμου είναι η ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Από έργα ο ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι ο δήμος Βέροιας σχεδιάζει ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο στην είσοδο της Βέροιας, η ανάπλαση των οδών Πιερίων και Ανοίξεως, η λειτουργία του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου, η εκπόνηση αντιπλημμυρικής μελέτης στον Τριπόταμο και η ανάπλαση στην Βεργίνα.

Η Πολυξένη Ντάγκα κατέθεσε ένα υπόμνημα με προτάσεις για τα αδέσποτα. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου ανέφερε τι έγινε και τι πρόκειται να γίνει στο θέμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Χρήστος Μακρίδης ρώτησε αν ο δήμος Βέροιας έχει διάθεση να συμβάλει στην διανομή φρούτων σε σχολεία με δεδομένο ότι φέτος αναμένεται υπερπαραγωγή. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι ο δήμος Βέροιας το έχει κάνει στο παρελθόν και αν υπάρξουν τα κατάλληλα εργαλεία, θα το ξανακάνει. Ο Χρήστος Βοργιάδης πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για υπερπαραγωγή.

Ο Ανδρέας Χατζησαλάτας ρώτησε αν υπάρχει στο πλάνο του δήμου Βέροιας η υπογειοποίηση καλωδίων της ΔΕΗ. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος απαντώντας είπε αξία έχει να γίνει αυτό στο κέντρο των πόλεων αλλά η Βέροια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις εκσκαφές στο κέντρο λόγω της ύπαρξης αρχαίων.

Θέματα καθαριότητας έθεσε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, όπως πχ πώς γίνεται η διαχείριση των συσκευασιών φυτοφαρμάκων, αμιάντου, υπολειμμάτων από τον βιολογικό κ.α. Απαντώντας ο Βασίλης Παπαδόπουλος είπε ότι υπάρχει σύμβαση με εταιρεία που συλλέγει απορρίμματα όπως ο αμίαντος. Ο κ. Παπαδόπουλος αλλά και ο κ. Διαμάντης σημείωσαν ότι έχουν δοθεί γραπτές απαντήσεις στον κ. Θεοδωρίδη από την υπηρεσίες του δήμου, σε προηγούμενο χρόνο, στα ερωτήματα που έθεσε. Ο κ. Διαμάντης είπε ακόμη ότι η διαχείριση στον βιολογικό δεν βγάζει λάσπη και οι αναλύσεις είναι σε κανονικά πλαίσια.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69