Το ανενεργό στρατόπεδο 722 Τ/ΜX στην Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε ο βουλευτής Χ. Αντωνίου

Το ανενεργό στρατόπεδο 722 Τ/ΜX στην Αλεξάνδρεια επισκέφτηκε το Σάββατο 26/3 ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χ. Αντωνίου και ο συντονιστής της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας Μίχος Σ. για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες. Οι εργασίες στο κέντρο φιλοξενίας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το στρατόπεδο θα είναι έτοιμο τις αμέσως επόμενες ημέρες για την εγκατάσταση των προσφύγων.

Στον χώρο θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες δομές για ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας όπως διαβεβαίωσε τον Βουλετή κ. Αντωνίου ο διοικητής του 3ΤΕΑΣ κ. Μπαντιμαρούδης Χ.

"Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους οπλίτες και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων καθώς και τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν ώστε το στρατόπεδο να μετατραπεί σε ένα χώρο που θα αρμόζει στην φιλοξενία και την αλληλεγγύη που έχει μάθει να δείχνει ο λαός μας απέναντι σε κατατρεγμένους ανθρώπους.

Τέλος ευχαριστούμε τον διοικητή του 3ου ΤΕΑΣ Συνταγματάρχη Μπαντιμαρούδη Χαράλαμπο στον οποίον έχει ανατεθεί ο συντονισμός και η ευθύνη λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων Αλεξάνδρειας για τον επαγγελματισμό ευαισθησία και την άψογη διάθεση συνεργασίας που τον διακρίνει για την διευθέτηση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν" αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας.