Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει την Τρίτη 28/6/2016 και ώρα 13.00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη “ Συντήρηση και επισκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Αντιγονιδών ”.
2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για “ Παρεμβάσεις – καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους – απομάκρυνση φερτών υλικών στη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας ”.
3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την “ Απομαγνητοφώνηση πρακτικών και βιντεοσκόπηση συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής ”.
4. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την εργασία: “ Συντήρηση παιδικών χαρών Δ.Ε. Πλατέος ”.
5. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο “ Προμήθεια εξοπλισμού (αντλίες, inverter και λοιπών παγίων) για το αρδευτικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών ”.
6. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης π[ου αφορά την “ Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη Δ.Ε. Πλατέος έτους 2016 ”.
7. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των υπ΄αριθμ. 27 και 39 & 40(ενιαίο κατάστημα), καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας.
8. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλεξάνδρειας.
9. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρακτικού διενέργειας & αξιολόγησης αποτελεσμάτων του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης.
10. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών του πρόχειρου διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο “ Λοιπές παροχές σε είδος (ένδυση εργατοτεχνικού προσωπικού).”
11. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη “ Συντήρηση παιδικών χαρών Δ.Ε. Μελίκης ”.
12. Λήψη απόφασης για συμπληρωματική διάθεση πίστωσης για την “ Παροχή υπηρεσιών για το πρόγραμμα κατασκήνωσης παιδιών ΑΜΕΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2016”.
13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του αποτελέσματος και κατακύρωσης του πρόχειρου διαγωνισμού για την “ προμήθεια αγωγών άρδευσης αρδευτικού δικτύου του Δήμου ”.
14. Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης και τη διάθεση της πίστωσης για τη συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου σε επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει ιδιωτική εταιρεία με θέμα – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ -.