Δήμος Αλεξάνδρειας: Κατάρτιση Μητρώου Οχημάτων και Μηχανημάτων Πολιτών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας

Το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης ΥΔΟΜ, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανακοίνωσε ότι με την υπ’ αριθ. 325/2019 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας (ΑΔΑ:7ΧΩΞΩΨΠ-ΚΥ3), εγκρίθηκε η διαδικασία Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση Μητρώου Οχημάτων και Μηχανημάτων για εργασίες που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πολιτικής προστασίας καθώς επίσης καθορίστηκε και η μέγιστη τιμή μίσθωσης ημερήσιας αποζημίωσης.

Κατόπιν τούτου, εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 23/03-01-2020 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση Μητρώου Οχημάτων και Μηχανημάτων για εργασίες που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πολιτικής προστασίας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως λάβουν γνώση της συνημμένης πρόσκλησης ενδιαφέροντος και των σχετικών παραρτημάτων αυτής και κατόπιν τούτου όπως καταθέσουν στην υπηρεσία μας το ζητούμενο φάκελο δικαιολογητικών (αίτηση συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση) προκειμένου να καταρτισθεί το ως άνω Μητρώο Ιδιοκτητών Οχημάτων – Μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πολιτικής προστασίας.

Πληροφορίες:
Δήμος Αλεξάνδρειας
Δ/νση ΥΔΟΜ, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας
Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας
Ξυδοπούλου Μαρία – ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης
Αναπλ. Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας
Τηλ.: 2333 3 51307, Fax: 2333 3 51319, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.