Τα "άκουσε" με χιούμορ ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στην Μελίκη

karnavali meliki2345

Με τοπική προφορά και χιουμοριστικά έθεσαν αιτήματα τους προς τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη οι Μελικιώτες, στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση. Οι κάτοικοι της Μελίκης θέλουν να δουν έργα και γι αυτό έκρουσαν το καμπανάκι στο νέο δήμαρχο που υποσχέθηκε προεκλογικά καλύτερες ημέρες. "Έργα πολλά μας τάξανε, στον τόπο μας να κάνουν, από πορδές χορτάσαμε και τίποτα δεν φτιάνουν" ήταν το μήνυμα για την δημοτική αρχή.

Και τα μηνύματα των καρναβαλιστών δεν έμειναν εκεί. "Δήμαρχε καλοκαίρι έρχεται, θα γίνει η σοδιά μας, φτιάξε τα αντλιοστάσια για να έχεις τα κουκιά μας" τόνισαν. Από τα μηνύματα προς το νέο δήμαρχο, δεν έλειψαν και οι αναφορές στην αντιπαράθεση με τον πρώην αντιδήμαρχο Σάκη Χαλκίδη: "Γούρνες γιόμισε τα χωριό μας, ο Γκυρίνης αντί να κάνει καμιά δουλειά, μαλώνει τον αντιδήμαρχο μας". Βέβαια υπήρχε και μήνυμα στήριξης προς τον Ισαάκ Χαλκίδη. "Χαλκίδη, μην στεναχωριέσαι, μην βαλαντώνεις, θα έρθει η ώρα πάλι που θα καμαρώνεις".

karnavali meliki23456

Από τις αναφορές των καρναβαλιστών δεν έλειψε ούτε ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης. Οι καρναβαλιστές αναφορέμενοι στο έργο αποχέτευσης που επιχειρήθηκε από τον πρώην δήμαρχο δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, τόνισαν ότι άνοιξε γούρνα να ρίξει τους αντιπάλους αλλά δεν του βγήκαν τα κουκιά κι έπεσε ο ίδιος και η παράταξή του μέσά.